Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

"Το παιδί μου αγχώνεται ! Πως να βοηθήσω;" - Πρόσκληση στην 2η Συνάντηση Σχολής Γονέων - Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 18:00

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης συνεχίζοντας την υλοποίηση σχεδίου δράσης που αναφέρεται στις σχέσεις σχολείου-οικογένειας, και τη δημιουργία Σχολής Γονέων που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς της Σχολικής Κοινότητας της πόλης μας,ανακοινώνει την επόμενη συνάντηση.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μακρυγιάννη 24) με θέμα: «Το παιδί μου αγχώνεται! Πώς να βοηθήσω;» Το θέμα που αναφέρεται κυρίως στην ενίσχυση της αυτοφροντίδας των εφήβων στη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων θα διαπραγματευτούν οι κ. Πέρη Καλαμάρα, ψυχολόγος ΑΠΘ, υπεύθυνη της ΚΜΨΥ (Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας) της ΕΨΥΚΑ (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης) και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ «Εφηβική Ιατρική και Ψυχική Φροντίδα εφήβων» του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ και η κ. Αναστασία Τσιάλτα, Κοινωνική Λειτουργός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην «Κλινική Ψυχική Υγεία», του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ. Οι εισηγήτριες διαθέτουν εμπειρία στη συνεργασία με σχολικές μονάδες μέσα από τον ενεργό ρόλο τους ως Ψυχολόγου  και Κοινωνικού Λειτουργού της ΕΨΥΚΑ αντίστοιχα.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα και Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Ακολουθεί συνημμένα πρόσκληση για την δεύτερη συνάντηση και η αφίσα της δράσης.

Με τιμή
Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Η παιδαγωγική ομάδα δράσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας