Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Δήμος Σερβίων: Κλειστές λόγω κακοκαιρίας οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 2/3/2022

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου  2022 θα παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας.


Ο Δήμαρχος Σερβίων

 

Χρήστος Ελευθερίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποτε βλέπω αυτή την παρένθεση και το σήμα "Σέρβια" , αυτή την όπτική επικοινωνιακή γελοιότητα και προχειρότητα, θυμάμαι αυτόματα:
ότι ψηφίστηκε αξημέρωτα από 7 άτομα
ότι ουδείς γνωρίζει με ποια κριτήρια το επέλεξαν αυτοί οι 7 (υπάλληλος ελτα, φροντιστές, εστιάτορες, ταξιτζήδες και υδραυλικοί)
ότι περιορίζει έναν ολόκληρο δήμο σε μια κωμόπολη
ότι κανείς δεν ξέρει ποιος , πότε , πως το δημιούργησε
ότι δεν έγινε καμία πρόσκληση να κατατεθούν προτάσεις, ιδέες , σχέδια
ότι γράφτηκε στα παλαιότερα των υποδημάτων ένα ολόκληρο δυναμικό από γραφίστες, επικοινωνιολόγους της περιοχής που έχει και αποφοίτους τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού
και πάντα θυμάμαι την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της δημοτικής αρχής που έγραψε ότι "είναι μια γέφυρα που συμβολίζει την επικοινωνία του δήμου με τους όμορους δήμους" ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ότι η υψηλή γέφυρα Σερβίων ενώνει το βόρειο με το νότιο κομμάτι του δήμου και δεν είναι "σύνορα" με άλλο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Πολύ καλό.

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά, ως όλους τους "ηγέτες" του στυλ που θέλει να είναι, κοιτάει να ευχαριστεί τον λαό. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο για το είδος του.

Το Προφίλ μας