Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Δήμος Κοζάνης: Διανομή τροφίμων σε 581 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διανομής τροφίμων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους» (ΤΕΒΑ), σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κοζάνης.

  Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης,  στις 28 και 29 Μαρτίου 2022.  Στη διαδικασία συνέδραμαν  η Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, ως κοινωνικός εταίρος, η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας,  καθώς και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης .

   Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής  αποκλειστικά με  όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στον  περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

  Από το σύνολο των 780 ωφελούμενων εξυπηρετήθηκαν οι 581, ενώ οι ποσότητες των προϊόντων που δεν διανεμήθηκαν, διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας