Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Χ. Ελευθερίου: “Ήρθε η ώρα για τη δημοπράτηση του μεγαλύτερου έργου ενεργειακής αναβάθμισης στο πανέμορφο ΕΠΑΛ Σερβίων”

Ένα μεγάλο στοίχημα της Δημοτικής Αρχής ήταν η βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Κουφώματα στο Γυμνάσιο Λιβαδερού, αναβάθμιση του Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Τρανοβάλτου, αναβάθμιση του Γυμνασίου Λυκείου Σερβίων, εσωτερικές τουαλέτες στο δημοτικό Πλατανορέματος, εσωτερικές τουαλέτες στο νηπιαγωγείο Λάβας διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο δημοτικό σχολείο Βαθυλάκκου, διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του 4ου Δημοτικού Σερβίων, αλλαγή ασφαλτοτάπητα στα προαύλια του Δημοτικού Τρανοβάλτου 2ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων και Πλατανορέματος και και και και…
Ήρθε η ώρα για την δημοπράτηση του μεγαλύτερου έργου ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολικό συγκρότημα του Δήμου μας. Το πανέμορφο ΕΠΑΛ Σερβίων θα αποκτήσει ενεργειακή αυτονομία και θα γίνει ένα από τα λιγότερο ενεργοβόρα σχολικά μας κτίρια. Είναι ένα έργο που μελέτησε ενέταξε και τώρα δημοπρατεί η τεχνική μας υπηρεσία. Είναι ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ περίπου.
Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας. Είναι χρέος όλων μας οι αναμνήσεις των παιδιών μας από τις σχολικές μας αίθουσες να καλύτερες από τις δικές μας αναμνήσεις μιας και βαδίζουμε προς τα εμπρός.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας