Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Δευτέρα 28/3/2022 στις 19:30 δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.- Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Ιανουαρίου 2022).

 

2.- Καθορισμός όρων της δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη υλικών του Δήμου.

 

3.- Απευθείας ανάθεση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης για τις άμεσες ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος «Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Βελβεντού» της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού.

 

4.- Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια στεφανιών για την 25η Μαρτίου.

 

5.- Εξειδίκευση πίστωσης για συμμετοχή του Δήμου Βελβεντού σε συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού.

 

6.- Έγκριση έκτακτης μετάβασης του Αντιδημάρχου Γεωργίου Αχίλλα, στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου.

 

7.- Ανάθεση σε δικηγόρο εντολής και ειδικής πληρεξουσιότητας για εκπροσώπηση του Δήμου Βελβεντού ενώπιον του 7ου Τμήματος Μισθώσεων του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών στη δικάσιμο 05-04-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 πμ. ή σε οποιαδήποτε άλλη μετ’ αναβολή των υποθέσεων δικάσιμο.

 

8.- Εισήγηση περί υποβολής ή μη έγκλησης για συμβάν στο Δημαρχείο Βελβεντού.

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής που επιθυμούν να συνδεθούν με τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 19:15   https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Μανώλης Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας