Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Προκήρυξη για την πρόσληψη ενός δικηγόρου στο Δήμο Σερβίων

Στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» σας κοινοποιούμε την υπ΄αρ. πρωτ.: 4147/09.07.2021 (ΑΔΑ:ΨΕ1Η46ΜΓΗ5-ΝΝΙ) προκήρυξη του Δήμου Σερβίων για την πρόσληψη ενός (1) Δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Με την παρούσα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Δικηγόροι, με δικαίωμα παράστασης τουλάχιστον ενώπιον Εφετείων (παρ’ Εφέταις και παρ’ Αρείω Πάγω), όπως υποβάλουν στο Δήμο Σερβίων αίτηση υποψηφιότητας/συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 30 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στον ημερήσιο τύπο (08/12/2021).

Η αίτηση δέον όπως συνοδεύεται από σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα περικλείονται όλα  τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη (η αίτηση δεν θα περικλείεται στο φάκελο παρά θα συναποστέλλεται με αυτόν, προκειμένου να κατατεθεί αρμοδίως).

Η αίτηση θα απευθύνεται στο Δήμο Σερβίων (υπ’ όψιν του Γραμματέα της Επιτροπής Επιλογής κ. Κωνσταντίνου Αναγνώστου – τηλ.2464350119, email: k.anagnostou@dservion.gr) και θα υποβάλλεται είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. 50500 ΣΕΡΒΙΑ. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων που θα υποβληθούν ταχυδρομικώς θα κριθεί από την ημερομηνία αποστολής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

kozan.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποστάρει ο άλλος την άδεια πλατεία και κοκορεύεται για τους στολισμούς. 30.000 ευρώ για ένα λάμδα κι ένα όμικρον;;;;; Δεν έδινε από ένα χιλιάρικο σε 30 οικογένειες να περάσουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;

Ανώνυμος είπε...

Βασικά το πέπλο με τα φωτάκια είναι μια κιτσαρια. Η αισθητική είναι ένδειξη του ποιον του καθενος

Ανώνυμος είπε...

Η 117 Εθνομαρτύρων από πάνω λαμπάκια που μπήκαν και θα βγούνε και κάτω περπατάς και σκοντάφτεις.Μέχρι πότε αυτό το χάλι;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι θα συμβολίζουν όπως η παρένθεση στο λογότυπο χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

"στοιχειώδης αισθητική" βιβλίο του γεννημένου στα Σέρβια Βασίλη Ραφαηλίδη. Φυσικά οι κεφαλές του δήμου μας δεν τον θεωρούν σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Το Δέλτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο συμβολίζει το μάτι του θεού σύμβολο που το συναντάμε πάνω από την ωραία πύλη στις εκκλησίες αλλά και στους Πεφωτισμένους Ιλλουμινάτι. Το δέλτα είναι το γράμμα της μετάλλαξης του ιού σήμερα και ο Δήμαρχος επιλέγει να παίζει με συμβολισμούς. Όσον αφορά τα λαμπάκια στην 117 μου θυμίζει την τελετή μύησης στον πρώτο βαθμό της μασονίας όπου εκεί καλύπτουν τα μάτια του νέοφωτισμένου και στη συνέχεια τον οδηγούν σε ένα φωτεινό διάδρομο όπου και του ανοίγουν τα μάτια και έτσι το φως τον φωτίζει πνευματικά. Ίσως να βλέπω πολύ Λιακόπουλο αλλά αυτά γραφτήκαν χρόνια πριν από εμάς για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, υπάρχει σε πολλές πόλεις ο συγκεκριμένος στολισμός με λαμπάκια πάνω απο δρόμους, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε στα Σέρβια. Είναι μεν όμορφο με την πρώτη ματιά, αλλά πολύ άσχημο σε σχέση με τις άλλες πόλεις. Κάτι σαν το ταρτάν του γηπέδου ένα πράγμα. Προχειροδουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχχααχα Γα....σε!! Με ποιους έχουμε μπλέξει τέλος πάντων?

Ανώνυμος είπε...

Τα τρία ΑΑΑ έγιναν Άδωνις μετά ΠΑΣΟΚ και τον υποψήφιο που στηρίζει τον στέλνει στα αζήτητα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ;

Ανώνυμος είπε...

Τα τρία ΑΑΑ έγιναν ρεζιλίκι σε όλη την περιφέρεια ντρεπόμαστε να πούμε από πού είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Σάν την κόρη του Μαργαρίτη,κάτι τέτοιο να περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

καλά και ανηψιά να είναι....

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί,τέλος πάντων δικό μας παιδί νάναι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗς ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΎΜΕ ΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021. ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΙΤ
ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΟΥΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕτα 500 ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

τα 500 πως έγιναν 300;

Ανώνυμος είπε...

Αν κάτι σιχαινόταν ο δήμαρχος ήταν οι αναθέσεις και τώρα λειτουργεί μόνο με απευθείας αναθέσεις. Ενίσταμαι στην εγγραφή του ποσού των 500.000 ευρώ (ως χρέος του Βελβεντού) που είναι αβάσιμο και εικονικό. Δεν κατανέμουμε τα χρήματα σε αναθέσεις χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ποσό είσπραξης δημιουργώντας 15 νέους κωδικούς» σημείωσε ο κ. Αναστάσιος Κακαφίκας

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος και για τα 300;Μπορεί νάναι και 0.

Το Προφίλ μας