Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

B. Kωνσταντόπουλος: “Να γεμίσει η οδός Κάρπου με εκθέτες της Λαϊκής. Στην πρόταση αυτή συμφώνησε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ”

Να γεμίσει η οδός Κάρπου με εκθέτες της Λαϊκής. Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για μια ακόμη φορά στάθηκε αδύνατη η λήψη απόφασης για την μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς, σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου, από αβλεψία της δημοτικής αρχής. Δεν φρόντισε έγκαιρα να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο την γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής και το θέμα αναβλήθηκε για λόγους νομιμότητας της απόφασης. Η παράταξή μας έκανε μια ενδιάμεση πρόταση που προσωρινά λύνει το πρόβλημα: «Να γεμίσει η οδός Κάρπου με εκθέτες της Λαϊκής». Στην πρόταση αυτή συμφώνησε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου όταν ρωτήθηκε από μένα προσωπικά. Η πρόταση αυτή ικανοποιεί κατ’ αρχήν τον εμπορικό κόσμο των Σερβίων, ενώ παράλληλα είναι νόμιμη γιατί στηρίζεται στην απόφαση 104/2020 του δημοτικού συμβουλίου..
Είναι στην αρμοδιότητα και την ευθύνη της δημοτικής αρχής να υλοποιήσει την πρόταση αυτή, η οποία έστω και προσωρινά θα δώσει μια ανάσα στον εμπορικό κόσμο των Σερβίων.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σταθώ στον Ποντίκη,ποιός νομίζει ότι είναι;Τί τρόπος είναι αυτός που μιλάει την Κα Σπυρίδου;Πώς αυτός ο άνθρωπος είναι αντιδήμαρχος;Ντροπή και μόνο ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Για την Κάρπου κάτι θα γινόταν Κε Κωνσταντόπουλε αν δεν έκανες πρόταση,τώρα αποκλείεται να συμφωνήσει μαζί σου ο Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε παρατηρητήριο ισότητας για το οποίο μέχρι γιορτή έγινε στην πλατεία. Δημόσια είναι η απαξίωση της κ. Σπυρίδου από τον κ. Ποντιακή. Θα πάρει θέση αυτό το όργανο που διαφημίστηκε με δελτίο τύπου;

Ανώνυμος είπε...

κ. Κωσταντοπουλε για ποια νομιμότητα μιλάτε? Πληρεί η Καρπου τις προϋποθέσεις λαϊκής βάσει του νόμου?

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα αν ο δήμαρχος σκέφτεται με τον τρόπο που λες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο.

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A16%CE%91946%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%972%CE%9D?inline=true

"ΓΙΑ ΟΜΑ∆Α ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ"
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗ Η ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;
ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ;
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

και έφερε και το φως γιατί ήμασταν στο σκοτάδι μέχρι να γίνει αυτός δήμαρχος χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πήρε στα άλλα να πάρει και σ' αυτό; Το χρήμα να πέφτει κατά τα άλλα τι τους νοιάζει;

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια διχαστική ανάρτηση του Ελευθερίου στο φουμπου γεμάτη προκλητικο ψεμμα . Προκαλεί, όχι την λογική μας γιατί έχουμε καταλάβει ότι δεν μπορεί να κριθεί λογικά, αλλά και το συναίσθημα . Κρίμα πολύ κρίμα για την ψήφο. Θα διορθωθούν τα πράγματα όμως. Οι κολαουζοι μη νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από αυτά που μας λένε "δεν ακούει κανένα " . Όλοι

Ανώνυμος είπε...

διαφάνεια στην πράξη. Έφυγε το παλιό και ήρθε το καινούριο.

Ανώνυμος είπε...

ποιες είναι οι προϋποθέσεις βάσει του νόμου;

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξα την ανάρτηση του δημάρχου. Αναφέρεται σε μια απόφαση του δ.σ την 183-2020. Άλλα ψήφισαν οι σύμβουλοι άλλα έγραψαν στην απόφαση. Τι συνέβη άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Βασίλης Ραφαηλίδης: "Λοιπόν, στην αρχή του ο φασισμός ήταν αυτό που συνεχίζει να είναι και σήμερα: Υπόθεση μιας χούφτας ανώμαλων και ηλιθίων, που αποτέλεσαν το προζύμι που έκανε να φουσκώσει η ανθρώπινη βλακεία και κακοήθεια σ’ όλο το φριχτό της μεγαλείο. Η φασιστική φύτρα ήταν και είναι πάντα το αποτέλεσμα της αμάθειας, της ψυχανωμαλίας, του φόβου, της στέρησης (σ’ όλες τις μορφές της και καταρχήν της σεξουαλικής), της μικρόνοιας, της κακοήθειας, της έλλειψης ειλικρίνειας.

Ο φασισμός είναι η συνισταμένη όλων των κακών ποιοτήτων του ανθρώπου. Και επειδή η συνισταμένη, σαν γεωμετρική έννοια, ενέχει ήδη μέσα της και την έννοια του κέντρου, είναι πολύ φυσικό ο φασισμός, σαν κοινωνικό πια γεγονός, (και όχι μόνο ψυχολογικό) να εμφανίζεται καταρχήν και κατά κύριο λόγο στη μικρομεσαία περιοχή του κοινωνικοπολιτικού φάσματος.

Οι μικρομεσαίοι λοιπόν πρέπει να μπαίνουν σε μόνιμη καραντίνα. Διότι είναι η διαρκώς πυορροούσα εστία πολλών και ποικίλων κοινωνικών μολύνσεων, η καταστροφικότερη από τις οποίες είναι ο φασισμός».

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ
Καλές γιορτές!

Το Προφίλ μας