Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα με τον άτυχο 37χρονο στο φωτοβολταϊκό πάρκο-Αύριο η κηδεία του στην Κοζάνη

από το Kozanimedia.gr

Αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου 37χρονου Παναγιώτη Λιαπάκη, ο οποίος έχασε χθες με τραγικό τρόπο τη ζωή του, μέσα σε φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή των Πετρανών.

Την ίδια στιγμή και με την πλήρη και άμεση συνεργασία του ιδιοκτήτη της εταιρίας στην οποία ανήκει το

συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και της Γενικής Επιθεώρησης Εργασίας, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος 37χρονος (ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός και αποθηκάριος στην εταιρία, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι, μάλιστα, και στενός του φίλος) μετέβη στο συγκεκριμένο φ/β μαζί με μηχανικό, συνεργάτη επί χρόνια γνωστής Τράπεζας, προκειμένου ο τελευταίος να “τραβήξει” φωτογραφίες που ήταν, τυπικά, απαραίτητες, για σύναψη σύμβασης της εταιρίας με την εν λόγω τράπεζα.

Κάποια στιγμή και για άγνωστο, ακόμη, λόγο, ο 37χρονος άνοιξε και τον (κλειστό) χώρο στο οποίο βρίσκεται ο μετασχηματιστής και, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, με συνέπεια να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Σοκαρισμένος, αλλά καλά στην υγεία του, ο μηχανικός και συνεργάτης της τράπεζας κάλεσε αμέσως σε βοήθεια, αλλά ήταν, πλέον, αργά για τον άτυχο 37χρονο.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, όσο και ο μηχανικός, έδωσαν καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, εμφανώς σοκαρισμένοι, προφανώς, από το τραγικό αυτό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας