Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Τιμήθηκαν από τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο με «αντιχαριστήριον» πλακέτα ο τ. δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος και ο τ. αντιδήμαρχος Θ. Κυριακίδης

«Αντιχαριστήριον» τιμητική πλακέτα επέδωσε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στον τ. δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο και τον τ. αντιδήμαρχο Θεόδωρο Κυριακίδη (φωτο), κατά της διάρκεια της Θείας Λειτουργίας της 2ης ημέρας των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής, πολιούχου Σερβίων.
Οι λόγοι της βράβευσης των ανωτέρω ήταν, η «μέριμνα της ηλεκτροδοτήσεως του εξωκλησίου των Αγίων Ευλαμπίου και Ευλαμπίας εις Πόρτες Σερβίων…» και «της υδροδοτήσεως του μητροπολιτικού και προσκυνηματικού παρεκκλησίου του Οσίου Βαραδάτου του εν Κουβουκλίων Προύσσης».

mikrovalto.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα αρε Ελλάδα! ο πάμπτωχος πτωχευμένος δήμος του γιατρού δίνει ρεύμα και νερό στην πάμπλουτη εκκλησία όταν στον δήμο έχουν κυρήξει πτώχευση επί Κοσματόπουλου!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λάθος του δεσπότη μας να τιμήσει τον άνθρωπο που κατάστρεψε τον δήμο μας. Το αντιχαριστήριο είναι αντίθετο προς το κοινό αίσθημα των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

GI AYTO EKANE TOSO MEGALH AYKSHSH STA ANTOPODOTIKA STA OREINA GIA NA TIMH8OYN ME ANTI(A)XARISTHRIO OI ANYPARKTOI

Ανώνυμος είπε...

Αχάριστη κοινωνία..... Γεια σου Ελλάδα με τα κρυφά ταλέντα που βγάζεις...

Το Προφίλ μας