Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ξεχάσαν να βάλουν ονόματα εργαζόμενων του Δήμου Σερβίων Βελβεντού στο ΦΕΚ που τους κατανέμει στους δύο νέους δήμους Τι δηλώνει Βασίλης Miχελακης στο vetonews.gr

Υπάλληλοι του Δήμου Σερβίων Βελβεντού δεν εντόπισαν τα ονόματά τους στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεων και που κατανέμει
με οριστικό τρόπο το προσωπικό του  καταργούμενου Δήμου Σερβίων - Βελβεντού σε συνιστώμενες θέσεις των μεταβατικών ΟΕΥ στους υπό σύσταση Δήμους Σερβίων και Βελβεντού.
Από το ΦΕΚ3250|Β|2019 απουσιάζουν 10 ανάματα και σύμφωνα με έρευνα του vetonews πρόκειται για εργαζόμενους με σύμβαση ΙΔΑΧ στο υπό κατάργηση Δήμο. Το vetonews απευθύνθηκε στον  Ειδικό γραμματέας της Αποκεντρωμένης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας κ. Β Μιχαλάκη ο οποίος μετρά από έρευνα που έκανε επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος και τόνισε ότι θα διορθωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ανέφερε επίσης ότι η Αποκεντρωμένη δεν εμπλέκεται στην σύνταξη του καταλόγου των ονομάτων των εργαζομένων των δύο νέων δήμων και ότι αυτό ήταν στην ευθύνη της διοικητικής υπηρεσίας του υπό κατάργηση δήμου. Η αποκεντρωμένη παρέλαβε ηλεκτρονικά τον κατάλογο και τον απέστειλε υπηρεσιακά ώστε να γίνει ΦΕΚ. Σημείωσε μάλιστα με νόημα ότι θα πραγματοποιηθεί και έρευνα για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για απλό λάθος η εσκεμμένη παράλειψη.
vetonews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ολο τον σεβασμο προς την ερευνα του vetonews, αλλα λειπουν και αλλα ονοματα υπαλληλων του Δημου Σερβιων, οπως Μιχαηλιδης, Πιτενης, Παπαδημητριου Αθ κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Οι ΟΕΥ των Δήμων συντάσσονται από τις Διοικητικές Υπηρεσίες των Δήμων και ύστερα από πρόταση των Δημοτικών Συμβουλίων στέλνονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για λήψη απόφασης και δημοσίευση στο ΦΕΚ. Στην περίπτωση μας, το πολύ μαγείρεμα για να διασφαλιστούν οι θέσεις των διορισμένων προϊσταμένων, συνέταξαν οργανόγραμμα και όχι ΟΕΥ με αποτέλεσμα να ξεχάσουν να συμπεριλάβουν δέκα εννέα (19) υπαλλήλους. Φτάνει πια η ανοχή οι υπαίτιοι πρέπει να λογοδοτήσουν!

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση στο 2:40', ....να συμπεριλάβουν εννέα (9) υπαλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

διάβασα το σχόλιο του 2:40 και του 3:15 . στην αρχή θεώρησα ότι είναι κακοήθεια. Μετά όμως αναρωτήθηκα ότι η Αποκεντρωμένη δεν έχει γνώση που δουλεύει κάθε υπάλληλος. Άρα πιθανότατα το λάθος έχει γίνει από την υπηρεσία του Δήμου και προφανώς θα υπάρχει σκοπιμότητα διότι πραγματικά δεν έχω δει κάποιο λόγο να αναφέρονται οι υπηρεσίες που εργάζονται οι υπάλληλοι και δε νομίζω να έχει συμβεί ξανά. Άρα κάποιοι θέλουν είτε να προκαταλάβουν το νέο δήμαρχο Σερβίων και το νέο δήμαρχο Βελβεντού είτε είναι ανίκανοι

Το Προφίλ μας