Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Με επικεφαλής τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού το πρόγραμμα Fruitop στα Αραβικά Εμιράτα

Ξεκινούν οι δράσεις προώθησης των ευρωπαϊκών φρούτων που παράγονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης νωπών φρούτων στη Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «FRUITOP - Top Quality European Fruits From Greece».
Το πρόγραμμα υλοποιείται με εκτελεστικό οργανισμό τη NOVACERT και φορέα υλοποίησης την Ένωση Νομικών Προσώπων που απαρτίζεται από τους ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ., Α.Σ. ΖΑΓΟΡΑΣ, Α.Σ. ΡΑΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», Α.Σ. «ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ» και Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ, με επικεφαλής εταίρο τον ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ.

Τα υπό προώθηση προϊόντα είναι τα ροδάκινα - νεκταρίνια, τα μήλα, τα βερίκοκα, τα κεράσια, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα ακτινίδια.
Η εκστρατεία ενημέρωσης είναι τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σειρά από ενέργειες στις χώρες - στόχους, όπως: συμμετοχή σε εκθέσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιχειρηματικές αποστολές, διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ηλεκτρονική ενημέρωση (website, social media και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα), καθώς και ενημερωτικά βίντεο.
Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σχετικά με τα οφέλη της κατανάλωσης φρέσκων φρούτων για την βελτίωση του τρόπου ζωής μέσω των ορθών διατροφικών συνηθειών. Παράλληλα, μέσω της εκστρατείας προβάλλονται τα αυστηρά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην παραγωγή, διαχείριση και εμπορία των νωπών φρούτων και λαχανικών.
Ήδη, το διάστημα από 23 έως 27 Ιουλίου, ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος με τη φιλοξενία επιχειρηματικής αποστολής από τις χώρες - στόχους, ενώ προετοιμάζεται η δυναμική παρουσία του FRUITOP στη σημαντικότερη κλαδική έκθεση φρέσκων προϊόντων της Μέσης Ανατολής, τη WOP Dubai στις 1-3 Οκτωβρίου 2018.
http://www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας