Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

"Ποιος δήμαρχος δεν θα ήθελε να μοιράζει λεφτά στους συλλόγους;" Μα αυτός που τα έκανε θάλασσα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μοιράσει και ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ για την τοπική κοινωνία!

της Ι.Π. από το ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Γράψαμε ότι λόγω της μη ύπαρξης προϋπολογισμού δεν επιδοτούνται φέτος από το Δήμο Σερβίων –Βελβεντού οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα το 12μερο.Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος έχει διαφορετική άποψη και θεωρεί ότι είναι εφικτή η χρηματοδότησή τους από το Δήμο, αλλά υπάρχει απροθυμία. Ρωτάμε πολύ απλά. Ποιος δήμαρχος δεν θα ήθελε να μοιράζει λεφτά στους συλλόγους και να γίνεται αρεστός;
Έτσι πέραν του ότι δεν είναι υποχρεωτική δαπάνη της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου η επιχορήγηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, μπαίνει και το ρητορικό παραπάνω ερώτημα. Αν υπήρχε λοιπόν η δυνατότητα ο κάθε Κοσματόπουλος θα έδινε χρήμα για τη συνέχιση των εθίμων και τη στήριξη των συλλόγων.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την επιχορήγηση των συλλόγων της Αιανής, οι οποίοι εκ των προτέρων είχαν αποφασίσει ότι φέτος δεν θα επιχορηγηθούν , επειδή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την κοινοπραξία που είχαν υποσχεθεί. Τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας, όταν οι ίδιοι οι σύλλογοι γνώριζαν από πέρυσι ότι χωρίς ΑΦΜ δεν μπορούν να ενισχυθούν. Σανίδα σωτηρίας και στις δύο περιπτώσεις η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία «άδραξε» την ευκαιρία.
Ι.Π.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ποιοί είναι αυτοί που υπερασπίζοντα ακόμη αυτόν τον Δήμαρχο. Τελικά ζει κάποιος από αυτούς στα Σέρβια;

Ανώνυμος είπε...

Ι.Π ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπερασπιζόμαστε κανένα αλλά δεν θα βγάλετε και λάδι τον Κωνσταντόπουλο, εάν δεν ψηφίζετε έως τώρα ο προϋπολογισμός ευθηνές φέρει και η αντιπολίτευση και το ξέρει καλά αλλά παριστάνει τον Αλέκο …… οι χωριάτες ο Κοσμαδόπουλος και ο Κωνσταντόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια εσυ λοιπον που τα γραφεις αυτα...γιατι δεν πληρωνει 10000 για τα νερα να παν εσοδα στο δημο να γινει αρεστος?
Γιατι δε μειωνει το μισθο αλο ειδικους συνεργατες για να παρει και αλλους υπαλληλους για να γινει αρεστος...γιατι δεν ειναι στο δημαρχειο 8 το πρωι για να ειναι αρεστος οπως καθε δημαρχος...γιατι δε πληρωνει λρομηθευτες μιλαμε για το 2016 οχι για το 2017 που δεν υπαρχει ακομα προυπ. Πραγματικα ποιος το εγταψε το αρθρο

Ανώνυμος είπε...

ολα τα χει η μαριορη ο φερετζες την μαρανε που λέει και μία παροιμία.... Ήρθε η Ι.Π από τον πρωινό λόγο να μας πει ότι ο Δήμαρχος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κάνει τις απόκριες στα Σέρβια ε βέβαια για να καλοπιασουμε τον Δήμαρχο που για 2000 ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!!) Για 2000 ευρώ κυρία ΙΩΑΝΝΑ που υπογράφεις το κείμενο δεν θα γινόταν στα Σέρβια αυτο που γίνεται εδώ και 40 χρόνια!!!! Και κάνω και εγώ μία ερώτηση: αν για 2000 ευρώ έβγαινε ο Δήμαρχος Κοζάνης και έλεγε δεν έχω 2000 ευρώ ΑΡΑ ΑΠΌΚΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΆΝΗ θα λέγατε τα ίδια????? Οπότε αφήστε να ξέρουμε εμείς εδώ στα Σέρβια ότι ο κύριος Κοσματοπουλος είναι με διαφορά ότι χειρότερο (πάντα σαν Δήμαρχος μιλάμε) έχει περάσει από αυτήν την ιστορική πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει Μαντάμ Ι.Π. εκτίθεσαι. ..
Δεν καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν σε παίρνει στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ποια αντιπολίτευση ψηφίζει προϋπολογισμό της συμπολίτευσης; Πάς καλά 11.05; Γιατί δεν κατηγορείς άμα είναι και τον Γεωργακόπουλο και τον Λιάκο που δεν τον ψηφίζουν αλλά μόνο τον Κωνσταντόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν θα θελες τι εκανες; μονο η αποκρια ειναι το θεμα; και για την περιφερεια μην μιλας καθολου ουτε πηγες ουτε ζητησες βοηθεια...οσο για την κυρια της κοινοφελους να μην υποσχοταν αλλα ουτε αυτη ουτε ο κυριος παπαδοπουλος που θα πηγαινε και τελικα αφαντος μας εδωσε και τον λογο για διαφημιση και συνεντευξη ολοι ιδιοι

Ανώνυμος είπε...

Αμα θες να κάνεις απόκριες κάντες!1
Δεν θα σε πληρώνουμε για να τρως σουβλάκια..
τόσος κόσμος κάνει το έθιμο χωρίς να παίρνει λεφτά από τον δήμο!!..εσύ γιατί σώνει και καλά να θέλεις να σε πληρώσουν;;..
Μη γιορτάζεις στις αποκριές, στο κάτω-κάτω ΔΕΝ είναι χριστιανικό έθιμο!!..

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Παπαγεωργίου πάρε το αμάξι σου και κάνε κάποιο ζωντανό ρεπορτάζ στους οικισμούς από Ελάτη ως τα Λευκαρα και βγάλε καμία φωτογραφία. Να αναδείξει τα χάλια μας. Αυτό είναι μαχόμενη δημοσιογραφία και όχι άρθρα λιβανίσματος που γράφεις κλεισμένη στο γραφείο με τα μάτια στο συρτάρι του Ταμείου. Άντε δεν μιλάμε δεν μιλάμε Αλλά Εσύ δεν καταλαβαίνεις. Κόβουμε τον πρωινό λόγο όλοι.

Το Προφίλ μας