Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Προς "ενοχλημένους" με την αλήθεια

Από την πρώτη μέρα λειουργίας του παρόντος ιστολογίου υπάρχει στην πρώτη σελίδα η φράση:  
Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενοχλείστε από αναρτήσεις ή σχόλια
και ακριβώς από πάνω το e-mail μας.
 
Υπάρχουν περιπτώσεις αναγνωστών και συμπολιτών μας που ενοχλήθηκαν από κάποια ανάρτηση ή σχόλιο, έστειλαν μήνυμα και το εν λόγω σχόλιο αφαιρέθηκε. 
Σημειώνουμε, ότι τα σχόλια που δημοσιεύουμε δεν μας εκφράζουν πάντα, άλλωστε πολλά από αυτά καταφέρονται εναντίον μας από φίλους που δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία του ιστολογίου. Παρότι η πολιτική μας τοποθέτηση είναι προφανής, δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου και τις ειδήσεις που μας αποστέλλονται από φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα πλην της Χ.Α. και ... ανόητων κινημάτων. 

Σήμερα γίναμε αποδέκτες απειλών που μας μεταφέρθηκαν μέσω τρίτων προσώπων, άσχετων με τους διαχειριστές. 

Επαναλαμβάνουμε ότι όποιος ή όποια ενοχλείται από σχόλιο ή ανάρτηση δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας για να το ή τα κατεβάσουμε. Η εκτόξευση απειλών είναι περιττή. Ιδιαίτερα από άτομα που δεν μένουν στην πόλη μας, ήρθαν πρόσφατα και έγιναν ξαφνικά τιμητές "της κοινωνίας των Σερβίων". Η κοινωνία των Σερβίων είναι μια δημοκρατική και ανεκτική κοινωνία και είναι μια χαρά και θα είναι ακόμη καλύτερα, όταν οι αυτόκλητοι τιμητές τελειώσουν τη δουλειά τους εδώ και γυρίσουν στον τόπο τους

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό προς την αλήθεια και προς τους αναγνώστες μας. 

ai-vreS


37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε κανένα! Συνεχίστε ετσι! Και βγαλτε ονοματα στην φορα να δουμε ποιός είναι πραγματικά μάγκας

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

να απειλεις εμ μεσω τριτων ετσι ολοι μαγκες ημαστε.
Και αλλοι-ες ηρθαμε απο αλλου αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι συμβαδιζουμε συμφωνα με την κοινωνια του καθε τοπου και οχι αυτοι με την δικη μας.

Ανώνυμος είπε...

Λειτοργειται 7 χρόνια σαν ιστολογιο με...αγνωστο-ους διαχειριστές. Επικοινωνείτε με τον κόσμο...ανωνυμα. Γιατί; Είναι πολύ δύσκολο να εμφανισθειτε στον κόσμο. Να ξέρει με ποιον υπεύθυνο έχει να κάνει. Επικοινωνία με...email μόνο γίνεται; Γιατί δεν βάζετε ένα τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία. Σας αρέσει να είσαστε ανωνυοι; Βέβαια δεν είσαστε τελείως ανώνυμοι γιατί ο κόσμος με υπονοούμενα δείχνει ποιος είναι ο διαχειριστής. Δεν μπορεί άλλο να κρυφτεί. Ως προς τα σχόλια ο καθένας αε κρίνει την λειτουργία τους...

Αλέξανδρος Λαϊόπουλος είπε...

Κατ αρχάς θέλω να συγχαρώ θερμά με όλη μου την καρδιά, τους χρήστες του ιστολογίου ai-vreS, διότι μας κρατάει πάντα ενήμερους και είναι πάντα στην επικαιρότητα.Παρά ταύτα όμως θα μου επιτρέψετε να εκφράσω και την προσωπική μου άποψη. Πιστεύω πως θα ήταν ακόμη καλλίτερο, αν τα σχόλια του κάθένα, να τα δημοσίευε επώνυμα και οχι αυθεραίτως ανώνυμα. Πιστεύω πως έτσι τα σχόλια θα ήταν ποιό αληθινά , ποιό αξιόπιστα, ποιό αξιόλογα, χωρίς ύβρις, σηκοφαντίες,η επαίνους, υποκρισίες κ.λ.π. θα ελαμβάνονταν στα σοβαρά οι κριτικές των άλλων, και έτσι θά ήταν ποιό επικοδομητικά, ποιό δημιουργικά και ποιό αποτελεσματικά, γιατί πολλές φορές εκφράζουν το μίσος και την διχόνοια. Συμπέρασμα. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ γιατρός ειδικός παθολόγος.

Ανώνυμος είπε...

Κε Λαιοπουλε...Εκεινο που ενοχλεί έντονα τον κόσμο είναι η ανωνυμία του διαχειριστή του ιστολογιου. Γιατί κρύβεται; Γιατί δεν εμφανίζεται δημοσίως; Γιατί δεν δίνει τηλέφωνο επικοινωνίας; Το πρόβλημα είναι η ανωννυμια του. Εσάς κ Λαιοπουλε δεν σας...ενοχλεί η ανωνυμία του διαχειριστή; Επ αυτού τι έχετε να πείτε; Μην μένετε μόνο στα σχόλια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΊΟΠΟΥΛΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αλέκο δίνεις συγχαρητήρια σε ποιον-ιους; Σε έναν άγνωστο; Σε έναν ανώνυμο; Σε έναν...διερχόμενο; Πριν διατυπώσετε τα συγχαρητήρια δεν προβληματιστήκατε σε ποιον τα απευθύνεται; Τελείως ουτοπική η έκφραση συγχαρητηρίων με...Αγνωστο-ους αποδέκτη !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΑΝ ΘΙΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΝ ΤΙ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ PC ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ Η ΚΑΤΙΝΙΑ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία του aivres, γιατί ο κόσμος έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί όλα όσα γίνονται σε τοπικό κυρίως επίπεδο και όχι μόνο. Γι αυτούς καλά ήταν να μην γνωρίζουν οι πολίτες όσα για παράδειγμα συμβαίνουν στον δήμο.
Και τι μας ενδιαφέρει ποιοί είναι οι διαχειριστές; Καθημερινά μπαίνουμε σε ιστολόγια και της Κοζάνης αλλά και πανελλήνια και παγκόσμια ιστολόγια. Γνωρίζει κανείς από μας ποιοί είναι οι διαχειριστές τους; Προς τι τότε η ευαισθησία μας για το τοπικό ιστολόγιο; Μήπως για να εφαρμόσουμε άλλες μεθόδους συμμόρφωσης;
Aivres συνέχισε την ενημέρωση, στηριζόμαστε στην αντικειμενική σου ενημέρωση όσο αιχμηρή κι αν είναι. Καθήκον δικό μας των αναγνωστών να αναρτούμε ευπρεπή και κόσμια σχόλια, χωρίς να θίγουμε υπολήψεις και να προσβάλουμε προσωπικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητηρια πανε στο περιεχομενο του ιστιολογιου, την συνεπεια και την επιμονη τους κατι που ισχυει ανεξαρτητου προσωπων. Μαθετε να αξιολογειτε την ειδηση και οχι τον ποιον την λεει. Αυτο μας εφαγε τοσα χρονια

Ανώνυμος είπε...

fili diaxiristes toy mpok ta perisotera anonima sxolia ta grafoyn ayti poy diamartironte.ke an katalava kala enoxlithikan poy evgales sti fora to egrafo me tis iperiories.na gnorizoyn i thigontes oti to mplok exi to kosmo me to merostoy ke tetia skantala na ta vgazete panta.

Ανώνυμος είπε...

Το αι βρες λεει αληθειες. Οποιοι ζοριζονται μαλλον το προβλημα το εχουν αυτοι και οχι οι διαχειριστες. Βλεπετε καποιοι θα προτιμουσαν να κανουν τις δουλειες τους στα μουγκα αλλα το αι βρες τους τα βγαζει στην φορα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΙΑΤΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ///////////////καλλίτερο..........αυθεραίτως...........ποιό αληθινά....ποιό αξιόπιστα, ποιό αξιόλογα......σηκοφαντίες......ποιό επικοδομητικά, ποιό δημιουργικά......ποιό αποτελεσματικά............Ε ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10,36.
ΕΒΓΑΛΕΣ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ SITE; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ AIVRES Η ΟΧΙ; ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε παιδιά τι έκανε το aivres; Αναδημοσίευσε την απόφαση του δημάρχου για τις υπερωρίες που υπάρχει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Σας πληροφορώ ότι εγώ και πολλοί άλλοι το είχαν ήδη δεί στην διαύγεια και δεν χρειαζόμασταν την ενημέρωση από το aivres. Ο πολύς κόσμος όμως δεν μπαίνει στην διαύγεια και καλόν είναι να ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στον δήμο. Τώρα άν αυτό ενοχλεί κάποιους, ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμία στο διαδίκτυο: Ένα κεκτημένο αγαθό?
Η απάντηση είναι ναι. Η ανωνυμια στο διαδίκτυο είναι κάτι το δεδομένο για τις νέες γενιές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως καποιες παλιότερες γενιές, στα πρώτα βήματα του διαδικτύου (όταν η τεχνολογία επέτρεψε να γίνει μαζικό), έδωσαν κάποιους αγώνες για αυτό.
Ήταν η ίδια η φύση του διαδικτύου θέσπισε την ανωνυμία ως κεκτημένο λόγω της άναρχης οργανωτικής δομής που από την πράξη είχε.
Η έννοια του διαδικτύου η οποία και είναι ριζωμένη στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου, λέει ότι είναι ένας χώρος στον οποίο χωράει κάθε άποψη και όπου ο διάλογος ενθαρρύνεται και ευδοκιμεί.
Αυτό αλλωστε είναι εμφανές με τις αμέτρητες ιστοσελίδες κάθε είδους, με τα social media και τον κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας που δημιουργήθηκε και άνθισε στο διαδίκτυο.
Έτσι λοιπόν, έχοντας φτάσει στο σήμερα, έχουμε μια γενιά που εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να προλάβει τη βεβήλωση των κεκτημένων διαδικτυακών της δικαιωμάτων, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα προς αποφυγήν της υποβάθμισης του επιπέδου ζωής της (καθώς τα προσωπικά δικαιώματα του κάθε ανθρώπου επηρεάζουν άμεσα το επίπεδο ζωής του).
Δεν είναι τυχαιο που αυτά τα δικαιώματα εμπλέκονται πλέον σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο που έχει να κάνει με πολλά περισσοτερα και αφορά σαφέστατα την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Έτσι ήταν αυτονόητο όταν αιτήματα για ανωνυμια και μη φίμωση του διαδικτύου, βγήκαν στον δρόμο, μαζί με τα υπόλοιπα, για άρνηση της υποβάθμισης ζωής, έναντι σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε Κρίση.
Όπως και καθόλου τυχαιο δεν είναι που αυτές οι επιθυμίες για άρση της Ανωνυμίας και ελευθερίας στο διαδίκτυο, έρχονται σε αυτή την εποχή της Παγκόσμιας Κρίσης και μοιάζουν σαν φυσικά επακόλουθα, προηγούμενων μέτρων.

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να μάθει τον διαχειριστή του ιδτολογιου. Αυτός βρίσκεται σε μια σπηλιά και εν κρυπτω κάνει την δουλειά του. Μερικοί στα Σερβια γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι. Σύμφωνα με την εξομολόγηση ενός τα αρχικά του διαχειριστή είναι Τ.Κ # Και η ζωη συνεχίζεται. . .

Ανώνυμος είπε...

Έχετε φαγωθεί. Δεν ειναι ο Κυριακος Τσολακιδης ρε παιδιά.

ai-vreS είπε...

Χρόνια το λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο κλέφτης γυρίζει στο τόπο το εγκλήματος, μια ματιά να ρίξετε στο facebook θα καταλάβετε ποιος το έχει, ποιος έχει ξενιτευτεί, αδυνατώ να το πιστέψω αλλά βλέπει στο internet δεν μπορείς να κρυφτείς.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά εγώ δεν ήξερα για τις υπερωρίες και ήθελα να ενημερωθώ για να ξέρω. Άμα το έχει ο ένας ή ο άλλος δεν με νοιάζει αρκεί να γράφουν την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΙΒΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΙΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο άρχοντας της Κοζάνης που άλλαξε μερικές φορές προφιλ και σελίδες. Ρωτείστε τη Μαρκοπουλου ξαρει.

Ανώνυμος είπε...

7:12 ποιος ειναι αυτος που εχει ξενιτευτει?

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο ο κώδικας του blog σας είναι εμπλουτισμένος κατάλληλα έτσι ώστε όταν κάποιος σας στέλνει μήνυμα να βλέπετε και επιπλέον πληροφορίες όπως το όνομα του υπολογιστή του την Mac Address του και πολλά άλλα γιατί? Δεν σας φτάνει η IP μόνο? Αλλά ύπουλα προσπαθείτε να ταχτοποιήσετε ανώνυμα σχόλια χρηστών γιατί σας αρέσει το κουτσομπολιό. Εσείς όμως κρύβεστε στην ανωνυμία.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2017 - 10:53 π.μ.

Φίλε μου αν νομίζεις πως το Internet είναι ξέφραγο αμπέλι είσαι γελασμένος οι νόμοι και οι ρυθμίσεις που έχουνε ψηφιστεί όχι μόνο σε τσουβαλιάζουνε στο λεπτό αλλά πηγαίνεις και για κακούργημα. όταν σε ένα blog τα σχόλια είναι ελεύθερα αυτό σημαίνει πως ο διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη παρά μόνο για τις δημοσιεύσεις. Όταν όμως τα σχόλια περνούνε από τον έλεγχο κοινός φιλτράρισμα των διαχειριστών αυτό σημαίνει πως την ευθύνη την φέρουνε οι ίδιοι διότι πρωτίστως διάβασαν τα σχόλια και στην συνέχεια τα αναρτήσανε. Αυτό συμβαίνει με το συγκεκριμένο blog και πιστέψτε με πως όλη η κίνηση και επισκεψημότητα των χρηστών στηρίζετε στα σχόλια του κάθε ανώνυμου, τι ειπούνε, τι γράψανε …… εάν ο χαρακτήρας του blog ήταν αμιγώς ενημερωτικός χωρίς σχολιασμούς δεν θα το διάβαζε κανένας ή καλύτερα θα είχε μικρότερη επισκεψημότητα. Γιατί δεν κλείνετε τα σχόλια? Γιατί για εσάς τα ανώνυμα σχόλια είναι ζωτικής σημασίας ? απάντηση καμία.

ai-vreS είπε...

Ζωτικής σημασίας όχι. Ευπρόσδεκτα αν είναι ευπρεπή ναι.
Θα μας ενδιέφερε η μεγάλη επισκεψιμότητα μόνο αν βγάζαμε χρήματα. Βλέπεις καμία διαφήμιση στο blog;

Ανώνυμος είπε...

Ai-vreS μια απλή ερώτηση:Γιατι ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Κωνσταντόπουλο;Ο κόσμος αποφάσισε στις τελευταίες εκλογές και τον εστειλε στην αντιπολίτευση.Επομένως δεν τον θέλει για Δήμαρχο τόσο απλά.Φτάνει πια γιατι υποτιμάς την νοημοσύνη μας;Πού το κακό για τον τόπο μας να ασχοληθεί νεο αίμα στον Δήμο μας;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ

ai-vreS είπε...

Περισσότερο με τον Κοσματόπουλο ασχολούμαστε 12.51. Όπως είπες οι δημότες αποφάσισαν κι έφεραν τον Κοσματόπουλο στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοσματόπουλος θα κριθεί οταν ερθει η ωρα.Τοτε ο κοσμος με την ψήφο του θα δείξει αν εκανε λάθος η οχι.Πάντως ο Κωνσταντόπουλος κρίθηκε.Εν αναμονή λοιπον.Υπάρχει κάτι αλλο;

ai-vreS είπε...

Σαφώς! Η κρίση, η λογική, το μυαλό, η αξιολόγηση της θητείας έως τώρα. Κρίνεται καταστροφική. Εσύ κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Οχι ευχαριστώ.Καλές Αποκριές.

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν ήσουν τόσο ΠΑΣΟΚ και δεν το έδειχνες τόσο φανερά,θα ήσουν ο καλύτερος...

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές ούτε τα κοσμιώτατα σχόλια δεν αναρτάς επειδή διαφέρουν από την ορθοδοξία του ΠΑΣΟΚ.

Το Προφίλ μας