Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μ. Γλέζος: «Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου εξομολογήθηκε "θέλουμε ψυχιατρείο"»

Ο Μανώλης Γλέζος έχει πολλαπλώς «απολογηθεί» για την στήριξη που παρείχε και στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και το φέρει βαρέως.
Ο Μανώλης Γλέζος έχει πολλαπλώς «απολογηθεί» για την στήριξη που παρείχε και στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και το φέρει βαρέως.
Με κείμενό του στη ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών αποκαλύπτει την αντιπαράθεση που είχε με φίλο του στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
αλλά και την εξομολόγηση που του έκανε βουλευτής στο διάδρομο της Βουλής.  
 Περιγράφει στο κείμενό του ο Μανώλης Γλέζος   

« Συναντήθηκα πρόσφατα με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, η οποία παρά τις διαφορές απόψεων δεν πρόκειται ούτε να διαταραχθεί, ούτε να διαλυθεί.
Είχαμε, λοιπόν, μια έντονη αντιπαράθεση απόψεων, η οποία με κατέπληξε.
Ο βασικός άξονας των απόψεών του φίλου μου ήταν ότι "ο συσχετισμός των δυνάμεων" δεν επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του.
Το ερώτημα που προκύπτει, αμέσως, είναι τότε γιατί δεν το δηλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό Λαό, παρά τον κοροϊδεύει;
Τι σχέση όμως έχει ο "συσχετισμός των δυνάμεων" με την διατήρηση του Καλλικράτη και του Καποδίστρια" που καταργούν το άρθρο 102&2 του Συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει τα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης;
Ο φίλος μου μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ό,τι και η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ είναι λάθος.
Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του.
Εκτός και εάν ισχύει αυτό που φωναχτά σε διάδρομο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μου εξομολογήθηκε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημά μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αυτή τη πολιτική: " Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο" .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ai-Vres, πάντα ήσουν αντικειμενικό και δημοσίευες όλες τις απόψεις
Ερωτηθείς σχετικά, ο ίδιος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναζητήσει συνεργασίες με όλα τα κόμματα -εκτός της Χρυσής Αυγής όπως σημείωσε- συμπεριλαμβανομένων των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Εάν μετανιώσουν, εάν αλλάξουν στάση, και θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί όχι;» ανέφερε.


Το Προφίλ μας