Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Προβολή Ταινίας «Η Μικρά Αγγλία»

Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων θα προβληθεί η ταινία, παραγωγή του συμπατριώτη μας, Γιάννη Ιακωβίδη, «Η Μικρά Αγγλία». Θα υπάρχει είσοδος 5 Ευρώ, για την ενίσχυση του αναξιοπαθούντος συμπατριώτη μας, Νίκου Μπελιάτη.
Την ταινία θα προλογίσει ο Παραγωγός, Γιάννης Ιακωβίδης, τον οποίον και ευχαριστούμε για τη δωρεάν αποστολή της.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.
Υ.Γ. Επειδή υπάρχει προβληματισμός ως προς τη θέρμανση της αιθούσης, ενημερώνουμε ότι υπάρχει θέρμανση κανονική.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ο Μ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ(ΔΩΡΕΑΣ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Μ.Ο.Σ. ΤΟ (ευχαριστούμε για τη δωρεάν αποστολή της) ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Μ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΙΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΩΡΗΤΗ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ(ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Μ.Ο.Σ."
Ναι θα μπορούσε αλλά δεν είναι...
Και εσύ ίσως νομίζεις ότι θα μπορούσες ... αλλά μόνο κατά φαντασία ...

Ανώνυμος είπε...

"ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ" ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ 11.37. ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

7:00 και 7:45 αυτή η υπεροψία σας έχει καταντήσει τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο των Σερβίων να έχει στον ετήσιο του χορό μετά βίας 60-70 άτομα. Η χορωδία του να έχει αποδεκατηστει.Τα χορευτικά τμήματα επίσης. Τα χορευτικά τμήματα να υποχρεώνουν τους γονείς να πληρώνουν 15-20€ ανά παιδί για να μάθουν τα παιδιά τους χορό για το συμφέρον και προβολή του συλλόγου. Μήπως θα έπρεπε όλοι μας σαν μέλη του συλλόγου να δούμε τα οικονομικά του? Μήπως ο ΜΟΣ είναι καμία τράπεζα και νομίζετε ότι αν έχει γεμάτο ταμείο χωρίς την παραγωγή έργου λέει κάτι? Θα μπορούσα να γράψω έκθεση και να γεμίσω σελίδες με παράπονα προς το σύλλογο τα οποία ακούω καθημερινά από πολύ κόσμο. Επιτέλους κατεβάστε το εγώ στο σύλλογο και βγείτε στον κόσμο ,δεν είναι μαγαζί σας είναι φορέας για ενώνει και όχι να διχάζει .

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος ανακοίνωσης για την ταινία στις 2-3-2017 . (Προβολή Ταινίας «Η Μικρά Αγγλία» από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων «Τα Κάστρα».)

Τίτλος ανακοίνωσης για την ταινία στις 3-3-2017.
(Προβολή Ταινίας «Η Μικρά Αγγλία»).

(Ασχολίαστο τουλάχιστον συμαζευτήκατε).



ΕΙΜΑΙ Ο 11:37. ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 7:00 ΚΑΙ 7:45 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 7:00. Είμαι ένα απλό μέλος του συλλόγου. Δεν είμαι μέλος του ΔΣ.
Η μιζέρια σου όμως με ενοχλεί.

Ανώνυμος είπε...

2:13 ΑΝ Η ΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ .ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι γονέας κι εχω δυο παιδια που πηγαίνουν στο χορευτικό του μορφωτικού Σερβιων. Δίνω 5€ το μηνα για το καθένα. Μπορείς να μου πεις ποια παιδια δίνουν 15-20€; Γιατί λέτε ανακρίβειες και δυσφημείτε άνευ λόγου και αιτίας τον μορφωτικό;

Το Προφίλ μας