Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ζητείται οικονομική βοήθεια για την ανακατασκευή του καμένου δημοτικού σχολείου Λευκάρων.

Προσπάθεια να ανακατασκευαστεί το Δημοτικό Σχολείο Λευκάρων του Δήμου Σερβίων Βελβενδού που καταστράφηκε ολοσχερώς στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτό στις 29 Ιανουαρίου ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκάρων. Όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Πρόδρομος Γενεμεντζίδης το πρώην Δημοτικό Σχολείο που καταστράφηκε ήταν έδρα του Συλλόγου και της Πολιτιστικής δημιουργίας του, στεγάζοντας και πλούσιο βιβλιοθήκη που επίσης καταστράφηκε. Η προσπάθεια εξήγησε ο ίδιος εστιάζεται στην εύρεση πόρων για τις επισκευές και ήδη έγιναν επαφές με την Περιφέρεια και τον δήμο, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Παράλληλα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας να συνδράμουν και με την τοπική εκκλησία να διαθέτει χώρο για την στέγαση των δραστηριοτήτων του.  Ο κ. Γεμενετζίδης σημείωσε πάντως πως επιθυμούν να βοηθήσουν στο έργο της ανακατασκευής του Δημοτικού Σχολείου μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος σίγουρα πάλι κανένα ενδιαφέρον δεν θα δείξει για το θέμα αυτό, όπως δεν ενδιαφέρθηκε και για τόσα άλλα που αφορούν την περιοχή μας, τον τόπο μας. Αντίθετα με την 383/2016 αποφασή του -που αναρτήθηκε σήμερα στην διαύγεια-και χωρίς ακόμη να έχει ψηφισθεί ο προϋπολογισμός προυπολογίζει για το 2017 480 ώρες υπερωρίες για τις δύο κυρίες και ειδικούς συνεργάτες του,γιατί το μονο που τον καίει είναι η εξασφάλιση χρημάτων για τις δύο κυρίες.

Ανώνυμος είπε...

Για ολα ο Δημαρχος φταιει; Το δημοτικο συμβουλιο συμπολιτευση αντιπολιτευση και ανεξαρτητοι, Δεν φταιει κανενας; Απο τις λιγες γνωσεις που εχω,τις αποφασεις τις παιρνει το δημοτικο συμβουλιο και ο Δημαρχος επικυρωνει..Τι γινεται βρε Βοιδεμποροι του Δ.Σ; Για εξηγηστε μας κι εμας τους ασχετους;Τοσα χρηματα παιρνετε απο τα Λευκαρα καθε χρονο απο τα ορυχεια των λευκων ορυκτων,μια κεραμοσκεπη δεν μπορειτε να φτιαξετε ρε Βοιδεμποροι;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι φίλε 12:05 πμ έχεις λίγες γνώσεις η 'οπως λές είσαι άσχετος.
Γι' αυτό καλλίτερα να μη μιλάς.
Άκου ο Δήμαρχος επικυρώνει .... άρα συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο ίδιο τσουβάλι... Δηλαδή είναι Ανόητος ο Δήμαρχος και φταίει γι' αυτό ο Κωνσταντόπουλος !!!!!! μπράβο μπράβο καλός είσαι του λόγου σου !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 12,05

Για να μαθαίνετε κάποια πράγματα. Ο δήμαρχος εισηγείται και το δημοτικό συμβούλιο (ανώτατο όργανο) αποφασίζει. Αλλά που είναι η εισήγηση του δημάρχου; Μόνο μεγάλες κουβέντες ξέρει να λέει, δεν μπορεί να ασχοληθεί με πεζά πράγματα.

Το Προφίλ μας