Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η επιλεκτική Κα Δημητρίου - «Πυρά» ΚΙΝΗΜΑτος στην Εισαγγελέα ΑΠ: Διατάσσει έρευνα αρκούμενη στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προσθήκη λεζάντας
Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Εισαγγελέας του ΑΠ κ. Δημητρίου διατάσσει έρευνα αρκούμενη στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όπως αρκούσε η μαρτυρία Γεωργαντά στην αίτηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος στην υπόθεση Γεωργίου.
Η Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα στατιστικά στοιχεία μέχρι το 2009, δεν έχει πέσει ακόμα στην αντίληψη της. Όπως δεν έτυχε να δει και τις εκατοντάδες έγκυρων δημοσιευμάτων περί greek statistics  που διέσυραν διεθνώς τη χώρα, μέχρι να δημιουργηθεί η Ανεξάρτητη Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και να παύσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις στα στατιστικά στοιχεία της χώρας. 
Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου στην τόση επιλεκτικότητα της νεοδιορισθείσας Αντιεισαγγελέως. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tη μέρα που η ίδια η κυβέρνηση ομολογεί πανηγυρικά την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διατάσσει (νέα) έρευνα για το έλλειμμα βασιζόμενη στο πρωτοσέλιδο μιας βρωμερής φασιστικής φυλλάδας του υποκόσμου, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις σχέσεις της χώρας με τους θεσμικούς της εταίρους και την ομαλή πορεία της οικονομίας.

Η χώρα τριτοκοσμοποιείται χωρίς καμία πολιτική, κοινωνική και θεσμική άμυνα απέναντι στον όλεθρο, η δε αξιωματική αντιπολίτευση φοβάται μη διασαλεύσει τις εσωτερικές της ισορροπίες.

Των οικιών ημών επιπραμένων ημείς άδομεν..

Το Προφίλ μας