Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Επεσε ξύλο στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης - Ακυρώθηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας σε πολίτη ΑΜΕΑ [βίντεο]

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», φώναζαν το απόγευμα της Τετάρτης, πολίτες, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης όταν ήρθαν στα χέρια με ΜΑΤ και έπεσε ξύλο μέσα στην αίθουσα.
Εκπρόσωποι από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης προσπάθησαν και τελικά κατόρθωσαν να κριθεί άγονος ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας του πολίτη ο οποίος είναι ΑμΕΑ.
Η υπόθεση, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, αφορά Άτομο με Ειδικές Ανάγκες, ο οποίος χρωστάει επιχειρηματικό δάνειο 300.000 ευρώ, ενώ έχει και χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ.
Λόγω της προηγούμενης δραστηριότητάς του, ως επιχειρηματίας, δεν μπορούσε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη. Ειναι ΑμΕΑ με ποσοστό 85% λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων, ενώ Άτομο με Ειδικές Ανάγκες είναι και ο γιος του.
Μία διμοιρία των ΜΑΤ ήταν παραταγμένη μπροστά από την έδρα και δεν άφηνε τον κόσμο να περάσει μπροστά. Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, είδαμε να πετάγονται ασπίδες των ΜΑΤ, με τη μία να σπάει στην πλάτη διαδηλωτή, στελέχους της Λαϊκής Ενότητας, καθώς αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με τις κυρίες Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Γιάννα Γαϊτάνη και Χριστίνα Σουλτανίδου, μαζί με μέλη της ΛΑΕ ήταν εκεί.
Τα ΜΑΤ άρχισαν να χτυπάνε και να σπρώχνουν αδιακρίτως μέσα στη δικαστική αίθουσα, πετάχτηκαν μπουκαλάκια με νερό, άρχισαν τα σπρωξίματα και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των εισαγγελέων και του προέδρου της έδρας.
Το σύνθημα που δονούσε την αίθουσα ήταν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», όπως και πολλά άλλα συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, κατά της κυβέρνησης και της αστυνομίας.
Πηγή: newreport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσια των πλειστηριασμων!!!

Σημερα στη Θεσσαλονικη. Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσια των τραπεζων, για να προχωρησει ο πλειστηριασμος σπιτιου απορης 6μέλους οικογένειας,
Που ειστε ολοι εσεις που μαζευατε ψηφαλάκια με το συνθημα " κανενα σπιτι στα χερια τραπεζίτη" ;; απολαμβανετε τον κρατικό μισθό σας...... και εκει που τον ροκανίζετε δειτε αυτό το βιντεο, Σημερα 28/9/2016 !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε να είχαμε την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ πλειστηριασμούς με ΜΑΤ και "τεμπέληδες οι ΔΥ" επί Γερμανοτσολιά Παπανδρέου.
Χιροσίμα & Ναγκασάκι μαζί....

Το Προφίλ μας