Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Γίνε Σύμμαχος Ζωής - Μήνας δοτών Μυελού των Οστών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, που καθιερώθηκε πέρσι να εορτάζεται κάθε τρίτο Σάββατο του Σεπτέμβρη (φέτος 17 Σεπτεμβρίου), ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, αφιερώνει τον μήνα αυτό στην ενημέρωση και εγγραφή νέων δοτών.
Στόχος του εορτασμού δεν είναι μόνο να ευχαριστήσουμε τον κάθε δότη Μυελού των Οστών και τους γονείς που δωρίζουν το Ομφαλοπλακουντιακό αίμα (Βλαστοκύτταρα) των παιδιών τους, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύ κοινό για την ανάγκη ύπαρξης πολλών δοτών και την επίδραση της μεταμόσχευσης στις ζωές των ασθενών.
Τα 28 εκατομμύρια δωρητών Μυελού των Οστών παγκοσμίως δεν επαρκούν ώστε να βρίσκει ο κάθε ασθενής συμβατό μόσχευμα. Χρειαζόμαστε περισσότερους, χρειαζόμαστε εσένα!
Γίνε σύμμαχος Ζωής – Νίκησε τη λευχαιμία
Δότες Μυελού των Οστών μπορείτε να εγγράφεστε καθημερινά στο γραφείο του συλλόγου μας, Π. Χαρίση 23 και στις εξορμήσεις που ανακοινώνουμε στα τοπικά μέσα και τη σελίδα μας στο Facebook.

*Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977337561 & 2461040575, στείλτε το μήνυμα σας στο aimodoteskoza@yahoo.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook κι επισκεφθείτε www.seakozanis.gr και www.xarisezwi.gr .

Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας