Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και στην πατρίδα μας!

Μπορεί τις ώρες αυτές, με κατάνυξη να διανύουμε την εβδομάδα παθών του «Θεανθρώπου», όμως στην ίδια περίοδο εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή, το ασφαλιστικό - φορολογικό νομοσχέδιο της περιβόητης συμφωνίας, την οποία «περήφανα διαπραγματεύτηκε»
πέρυσι και αποκλειστικά το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Φυσικά, τα μεγάλα θύματά του είναι όλοι οι Έλληνες, δίχως εξαιρέσεις.  Είναι η νέα γενιά που της στερεί το όραμα δημιουργικής ζωής, η μεσαία τάξη που υποβάλλεται σε νέο φορολογικό σοκ, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που χάνουν το ΕΚΑΣ σε δύο χρόνια, οι αγρότες που βλέπουν τις ασφαλιστικές εισφορές να εκτοξεύονται.
Από την πλευρά μας, η εκλογή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα γραφής ότι αλλάζουμε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ανανεώνουμε, τη δυναμώνουμε και τη μετατρέπουμε σε ανοιχτό σπίτι, προκειμένου να στεγάσει τις ελπίδες και τα όνειρα όλων των Ελλήνων, που αναζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα, που επιζητούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
Γνωρίζουμε ότι πολλοί μας έβλεπαν ή συνεχίζουν να μας βλέπουν, με καχυποψία. Οφείλουμε όμως να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ξανά τους Έλληνες και να ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Έμπνευσή μας είναι, να δώσουμε ευκαιρίες προόδου στους πολλούς, σε έναν λαό που υποφέρει, όμως αξίζει να σταθεί ξανά όρθιος, οπότε όλοι μαζί να πάμε μπροστά, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Έτσι, στο πνεύμα των ημερών, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, ανθρώπινα και αλληλέγγυα, εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά και μαζί με τα κόκκινα αυγά, Καλή Πρωτομαγιά!
Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας