Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Moυσική Βραδιά, ΛΑΕ Εορδαίας

H Λαϊκή Ενότητα Εορδαίας την Παρασκευή 4 Μαρτίου διοργανώνει Μουσική Βραδιά οικονομικής ενίσχυσης, με τους «Δήθεν», που συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Η βραδιά αποτελεί μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης σε ένα συμπολίτη μας αλλά και σε έναν σύντροφο που έδωσε μαζί μας αγώνες το προηγούμενο διάστημα, συμμετείχε στο κίνημα ανυπακοής προσδοκώντας στην πολιτική αντιμνημονιακή ανατροπή. Η ανατροπή αυτή δεν ήρθε ποτέ . Αντίθετα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρωτοστατεί στη βαθύτερη εμπέδωση των μνημονίων, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αντιλαϊκή καταιγίδα (προσεχώς, μάλιστα, με τσεκούρι σε σημερινές και νέες συντάξεις)  και προετοιμάζει τη «μεγάλη εθνική συνεννόηση» με τη ΝΔ του Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα μνημονιακά αποπαίδια.
Σήμερα ένας άνθρωπος άνεργος αντιμετωπίζει την εκδικητικότητα του κράτους και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Το κόμμα στο οποίο ο ίδιος κάποτε στρατεύτηκε, σήμερα κυβερνά και αρνείται με μια απλή κυβερνητική πράξη να διαγράψει το χρέος του, ή έστω τα πρόστιμα που 20πλασίασαν το αρχικό χρέος.
Να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 4/3, στις 9μμ, στο ψητοπωλείο "Κοτομπέρδεμα" (Πεζόδρομος του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ-πρώην Goodies).
Η πάλη για την πολιτική αντιμνημονιακή ανατροπή συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας