Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Διδακτική επίσκεψη του ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ του ΕΠΑΛ Σερβίων στο τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Την Τρίτη 1 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη διδακτική επίσκεψη των μαθητών του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Σερβίων, ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών και Βοηθών Βρεφοκόμων, στο τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα.
Οι μαθητές ενημερωθήκαν για την λειτουργία του τμήματος, ξεναγήθηκαν στους χώρους του, εντυπωσιάστηκαν από τα εργαστήρια της ανατομίας , μαιευτικής και νοσηλευτικής καθώς αυτά διαθέτουν άρτιο εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Δόθηκε έτσι στους μαθητές η ευκαιρία να γνωρίσουν τις εκπαιδευτικές διεξόδους μετά το λύκειο στον ίδιο το νομό τους. Στην συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης από τους μαθητές της Β’ τάξης Νοσηλευτών και της Α΄ Υγείας όπου επισκέφτηκαν το χώρο της Κεντρικής Αποστείρωσης και του Χειρουργείου στα πλαίσια του μαθήματος Χειρουργική-Τεχνική Χειρουργείου.
Οι μαθήτριες της ειδικότητας Βοηθών Βρεφοκόμων επισκέφτηκαν τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Κοζάνης στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του και ξεναγήθηκαν στους όμορφους και προσαρμοσμένους χώρους για την ασφαλή παραμονή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, στα πλαίσια των μαθημάτων Αγωγή Προσχολικής ηλικίας και Βρεφοκομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας