Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα για την παρέλαση της Αιανής

Χίλια «ευχαριστώ» και χίλια «μπράβο» στα παιδιά της Αιανής, που για μια ακόμη αποκριά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και παρουσίασαν ένα εκπληκτικό θέαμα στην αποκριάτικη παρέλαση των αρμάτων στην Αιανή. Ο κόσμος που βρέθηκε χθες το απομεσήμερο στην κεντρική πλατεία της Αιανής παρακολούθησε, παρά το ψιλόβροχο,  ένα υψηλής αισθητικής αποκριάτικο θέαμα, καθόλου άσεμνο, με έξυπνη, φανερή, αλλά και «υπόγεια» σάτιρα. Άρματα  φτιαγμένα με μεγάλη μαστοριά και μεράκι, όπως το πολεμικό καράβι της «Μυρμήγκως», που σατίρισε υπαινικτικά τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η γόνδολα της Βενετίας, με τον ...διασημότερο γάμο της χρονιάς που πέρασε, οι μελισσούλες του φανού «Ο Μύλος», οι οργισμένοι θεοί του Ολύμπου για όσα περνάμε στις μέρες της κρίσης από τον φανό «Γιτιά», τα χορευτικά μπαλέτα του φανού «Λακοστά» και άλλα άρματα έδωσαν έναν αποκριάτικο, διασκεδαστικό και χαρούμενο τόνο στον κόσμο.
            Η αποκριά στην Αιανή ανεβαίνει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά. Πολύ όμορφοι φανοί, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, συνεργασία και υποστήριξη. Μεγάλες προσφορές από τον κόσμο και  τις γυναίκες της Αιανής.
            Ευχόμαστε να είναι καλά όλοι οι συντελεστές και παράγοντες των φανών της Αιανής και του χρόνου με υγεία να προσφέρουν πάλι τις ιδέες, τη φαντασία και το μεράκι τους στην αποκριάτικη γιορτή.
            Πολλά συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που κόπιασαν τόσο καιρό για να ετοιμάσουν (με προσωπικά έξοδα στο μεγαλύτερο μέρος) αυτή την αποκριάτικη φιέστα.

                                                            Η ομάδα  περιπατητών-ορειβατών Αιανής
                                                                        Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?

Το Προφίλ μας