Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικα Μασκαριλίκια! Ανοιχτή επιστολή της Σοφίας Παπαγεωργίου προς το Δήμαρχο Σερβίων Θανάση Κοσματόπουλο με αιχμές για την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου

Κύριε Δήμαρχε,
 Είμαι δημότης του Δημου Σερβίων Βελβεντού. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ,με ασκηση δραστηριότητας εντός του Δήμου από το 1994.Συνεργάστηκα με όλες τις δημοτικές αρχές απο το 1998 ως τώρα.Τώρα, εν έτη 2016, αντιμετωπίζω ένα πρωτοφανή εμπάργκο από τους συνεργάτες σας,
  Κύριε Δήμαρχε θα έπρεπε να ντρέπεστε για τους συνεργάτες σας .Φαίνεται οτι τους επιλέξατε για τους ‘’σταυρούς’’ που κουβαλούσαν και οχι για το ήθος τους και τη διάθεση τους να δουλεψουν για το Δήμο. . Φέτος η κ. Μαλιούρα αποφάσισε να δουλέψει ΄αξιοκρατικα '' και να κάνει ''οικονοίμια'' στο Δήμο, αποκλείοντάς με απο προμηθευτή της , χώρις συγκεκριμένο λόγο.
  Τις Απόκριες ,όλα αυτα τα χρόνια, συνεργαζόμαστε με τον Δήμο καθώς οι καρναβαλιστές αγοράζουν στολές και από το κατάστημα εποχιάκων που έχω.Ο Δήμος βαζει το ποσοστό που θέλει ανα άτομο και οι καρναβαλιστές συμπληρώνουν το υπόλοιπο απο την τσέπη τους.Επιλέγουν με ποιό κατάστημα τους συμφέρει να συνεργαστούν και ανάλογα αγοράζουν, ή ράβουν στολή ή αγοράζουν μόνο αξεσουάρ.
  Φέτος η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου κάνει ‘’οικονομία’’ και δουλεύει  ‘’αξιοκρατικά’’ χρηματοδοτόντας τον κάθε καρναβαλιστή με 8.00 + φπα(υπο συζητηση για το αν αυτό ισχύει για όλους), μόνο αν ράψει τη στόλη του . Αν την αγοράσει έτοιμη , συμληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό απο την τσέπη του , ο Δήμος, λεει, ζημιώνεται οικονομικά . Δίνει συν 100 ,00 τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς και 300,00 τους συλλόγους και τους φάνους ,για τα υλικά του άρματος και χωρίς να ζητήσει προσφορές απο τους επαγγελματ’ιες που δραστηροποιούνται στο αντικείμενο ,‘’αξιοκρατικά’’κατευθύνει σε συγκεκριμένο  επαγγελματία για το ύφασμα και σε συγκεκριμένο για τα αξεσουάρ. Δεν μπορώ να καταλάβω που θα ζημίωνε το Δήμο η αγορά ή οχι έτοιμης στολής ,αφού το ποσό χρηματοδότησης  αφορά το άτομο και είναι συγκεκριμένο.
  Η απάντηση της προέδρου για αυτή της την ενεργεια, ηταν οτι θελει να δωσει μεροκαματο στις μοδιστρες. Ωστοσο, η Κοινωφελή ς Επιχειρήση δεν θα πληρώσει καμία μοδίστρα και ως εκ τούτου δεν θα κοπεί κανένα τιμολόγιο στο Δήμο Αρα και ο Δήμος δεν ενισχύει οικονομικα κανένα κλάδο μοδισρτών, που ουτως η άλλως δεν υπάρχει στα Σέρβια, παρα κατευθύνει τους πολίτες σε ''μαυρες'' συναλλαγές.Για το συγκεκριμένο θέμα όμως ας τοποθετηθούν οι συνάδελφοι επαγγελματίες που έχουν ραφείο στην πόλη μας .
  Επανειλημμένα εκπροσωποι των καρναβαλιστών ζήτησαν να προμηθευτούν στολες απο μενα γιατι το κοστος (με την δικη τους συμμετοχη) ειναι το ιδιο με το κοστος του υφασματος και των ραφτικων ( με την δικη τους παλι συμμετοχη) και επανειλημμενα η προεδρος τους αρνειται την χρηματοδοτηση .Εφτασε μαλιστα να δηλωσει οτι υπαρχει προβλημα απο μερους των αντιδημαρχων αν συνεργαστουν μαζι μου.Και διερωταμαι τι θεμα μπορει να εχουν μαζι μου οι αντιδημαρχοι και κατ' επεκταση ο Δημος τον οποιο εκπροσωπουν, οταν η μεχρι τωρα συνεργασια μας ηταν ομαλη.
  Επισης το τελευταίο ανήκουστο που δήλωσε ήταν οτι θέλει να ενισχύσει την τοπική αγορά.Φαίνεται οτι το Πλατανορρευμα δεν ανήκει στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού ,αρα ούτε στη τοπική αγορά.Η αποθήκη ομως της Θεσ/κης στην οποία απευθύνθηκε η πρόεδρος της Κοινοφελούς για την αγορά των στολών ,ανήκει στην τοπικη αγορά.Ετσι φροντίζει να ενισχύσει τον τοπο της η κ. Μαλιούρα.Δεν μας ειπε όμως για την αγορά ξυλείας για τους φανούς και για τα φασόλια για τα κούλουμα πως το Πλατανορρευμα και το Βελβεντό ξαφνικά γίνονται τοπική αγορά?
  Οσον αφορά το θέμα της οικονομίας όπως το ‘εθεσε η κ.Μαλιουρα χρήζει μεγάαλης συζήτησης. Η επιδοότηση των γκρουπ της παρέλασης τα προηγοόμενα χρονια ηταν 15,00  με το ΦΠΑ το ‘ατομο . Φέτος ειίναι 8,00 + το ΦΠΑ δηλ. 9.84 συν 100.00 στο γκρουπ. Με απλά μαθηματικά, αν ενα γκρουπ εχει 20 άτομα η επιδότηση κατ’ άτομο φτάνει και π’αλι στα 15,00  και αν τα ‘ατομα ε’ιναι λιγότερα το ξεπερνά.Φυσικά αν τα άτομα ειναι περισσότερα το ποσό των 100,00 δεν φτάνει για τίποτα και τότε αρχίζουν τα παζαρέματα.
  Για την ακρίβεια των οσων αναφέρω μπορείτε να απευθυνθήτε στους εκπροσώπους του Δ΄ δημοτικού σχολείου, του β΄παιδικού σταθμού, του Μορφωτικού συλλογου Καστανιάς, του Μορφοτικού συλλογου Λάβας,του Πολιτιστικού συλλογου Λιβαδερού και του Μορφωτικού συλλογου Πλατανορρεύματος.
    Εάν η συγκεκριμένη κυρία και οι όποιοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι  ειναι πίσω της , έχουν κάποια προσωπική εμπάθεια μαίι μου, την οποια και δεν γνωρίζω και ούτε μπορώ να φανταστώ, θα πρέπει να την κρατήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να μην της δίνουν δημόσιο χαρακτήρα ,εκμεταλευόμενοι την θέση στην οποία βρίσκονται και απο την οποία πρέπει να εργάζοναται για όφελος όλων των πολιτών και οχι μόνο όσων προσωπικά τους οφελούν.Γιατί όταν οι πολιτές καθοδηγούνται κατ'αυτόν τον τρόπο μπαίνουν ερωτηματικά για τον λόγο αυτής της καθοδήγησης.
  Τέλος θέλω να αναφερθώ στο επίθετο μου και στο πόσο αυτό είναι που οδηγεί σε αυτο το εμπάργκο. Ο Παπαγεωργίου Θεόδωρος τεως πρόεδρος τη Κοινοφελούς για ενα σχεδον χρονο, τον οποίο εσείς αποκαθηλώσατε ,γαι τους εσωτερικούς της παράταξης σας λόγους, ειναι αδερφός μου. Αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην συνεργασία μου με το Δήμο πέρυσι, καθώς οι καρναβαλιστές ήταν αυτοί που αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί μου, χωρίς ουδείια παρότρυνση ,οπως εγινε και τα προηγούμενα έτη - επί αυτού προκαλώ τον οποιονδήποτε να δηλώσει το αντίθετο.Φαίνεται όμως οτι το επίθετο μου παίζει μεγάλο ρόλο στις τωρινές συνεργασίες μου μαζί σας . Θεωρώ ,αν μη τι αλλο, άνανδρη αυτή την συμπεριφορά.
  Ο λαός μας εχει μια παροιμία που λέει οτι το ψάρι βρωμαάει απο το κεφάλι ,αλλά και πολλές άλλες που αφορούν την επιλογή αυτών που συναναστρεφόμαστε . Πιστεύω και θέλω να πιστεύω ,οτι οι παραπάνω πράξεις σας ειναι άγνωστες οπότε και φτάνουμε στην ύπαρξη αυτής της επιστολής.
  Έχω εμπιστοσύνη στο ήθος σας και το αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει και περιμένω τις ενέργειες σας επί του θέματος .

                                                                                   
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
                                                                                Δημότης  Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

proeklogika legate kiriamoy oti ayti i dimotiki arxi ine oti kalitero gia to topo.tora ti alakse;8ixtikane ta sinferontasas;

Ανώνυμος είπε...

ayti exei symferonta kai thixtikan esy ti fovase mi mathei o kosmos ti ginete ?

Ανώνυμος είπε...

Κα. Παπαγεωργίου πόσο αξιοκρατικά ήταν η περυσινή σας συνεργασία με τον Δήμο και τι πόσο εισπραξατε για τις υπηρεσίες σας? Οποίος πολίτης θέλει να το δει υπάρχει αναρτημένο στην διαυγεια. Απαντήστε σε αυτά και θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.

Μπράβο στην κα. Μαλλιουρα, αποδεικνειεται σε ευχάριστη έκπληξη

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ . ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

...οι καρναβαλιστές αγοράζουν στολές και από το κατάστημα εποχιάκων που έχω.Ο Δήμος βαζει το ποσοστό που θέλει ανα άτομο και οι καρναβαλιστές συμπληρώνουν το υπόλοιπο απο την τσέπη τους.Επιλέγουν με ποιό κατάστημα τους συμφέρει να συνεργαστούν και ανάλογα αγοράζουν, ή ράβουν στολή ή αγοράζουν μόνο αξεσουάρ.

Θέλεις κι αλλη απαντηση περι αξιοκρατίας....?

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ειναι ΟΛΑ τα ποσά αναρτημένα . Μπορείς να τα διαβασεις και μετά παραμυθιάσου όσο θες...

Σ.Παπαγεωργιου

Οσον αφορά την ευχαριστη έκπληξη σου για την Κα Μαλιούρα ...ενα εχω να πω ... στο τελος ξυρίζουν το γαμπρο.

Ανώνυμος είπε...

ti ekpliksi...mono ekpliksi, pou ti vrikes ayth re dimarxe?. ti frouto einai pali ayto? tetoia miala pou ta ekrives? na fantasteis otan xthes tsiknopempti arxisan ta paixnidia gia ta paidia den ipirxan paidia...eixan figei ola me ta mathitika leoforia gia ta xoria tous. kai to aleyri? pou to pas to aleyri.pigan ta paidia kai to agorasan mona tous. na ti xerese thanasi kai aytin kai oloys tous allous.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ. ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΟΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

kinder ekpliksi!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνεργειο καθαρισμού θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν είχα ποτέ.Είναι όντως υποτιθέμενο.
Το 2015 πληρώθηκα τον Ιούνιο.Ξέρεις ποτε ηταν απόκριες? 15 Φεβρουαρίου.
Το 2014 πληρωθηκα τον Αυγουστο,αποκριες ειχαμε 2 Μαρτιου.
Το 2013 πληρωθηκα ΕΝΑΝΤΙ το ΣΕπτεμβριο,και τα υπολοιπα τον Οκτωμβριο.
Αν αυτα σου φαινονται για πριν τους αλλους θα σε στεναχωρήσω και παλι... Αλλος πηρε πτοκαταβολή για να συνεργαστει με το Δήμο πριν καν ξεκινησουν οι απόκριες του 2015 και οχι απο την Κοινοφελη, απο αλλο τμημα του Δημου!!! Τετοιες συνεργασίες με συμφωνίες κατω απο το τραπεζι δεν είχα ποτε.
Δεν ξερω αν ειμαι η σωστη ...καποιος απο τους τεως της Κοινοφελους μου ειπε οτι αυτού του ειδους οι συνεργασίες γινονται καλη τη πίστη και απο τις δυο πλευρες.Προσπαθω απο την πλευρα μου να ειμαι ενταξει και θελω και η αλλη πλευρα να κρατα τις δεσμευσεις της.Ειμαστε ολοι επαγγελματιες ,εχουμε προμηθευτες, πληρωνουμε ΦΠΑ,εχουμε τους φορους μας και βαζουμε κεφαλαιο και πλατη το ονομα μας στις συνεργασίες μας.
Σ.Παπαγεωργιου

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα τιποτα. Με τι κριτήρια θα αναλαμβανατε την καθαριότητα των αθλητικών εγκαταστασεων του βελβεντου καί με τι ποσο? Η απόφαση αναρτήθηκε στη διαύγεια και ανακλήθηκε από τον επίτροπο. Αν το διαψεύσετε θα σας δημοσιεύσω την απόφαση

Και τέλος πάντων υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δεν συνεργαζονται με τον δημο. Εσείς τι διαφορετικό έχετε και βγάζετε ανακοίνωση?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΙΞΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? Η ΚΙΝΤΕΡ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ.....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κατι δεν καταλαβαινουμε εδω ή δεν θελουμε να καταλάβουμε κουβέντα να γίνεται.Δεν υπαρχει στον Δημο καμια σύμβαση , που να αφορα την καθαριοτητα, που να φερει την υπογραφη μου.Δεν ασχολήθηκα με τον τομεα της καθαριότητας.Αν αποφασιζα να ασχοληθω θα το εκανα με ολες τις απαραίτητες προυποθέσεις και τα κριτήρια που αφορόυν και όλους τους αλλους.Τα ποσα που δαπανά ο Δήμος στα συνεργεία καθαρισμού ,μου ειναι αγνωστα οπως και σε πολύ κοσμο φαντάζομαι.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι η ανακοίνωση, οπως τη λετε, σας θορύβησε τοσο.Ηταν μια ενημέρωση για κατι που αφορα ολους μας,όπως ειναι ένα τμημα του Δήμου, στην περιπτωση μας η Κοινοφελης Επιχείρηση. Αφορα ενεργειες δημοσίου προσώπου,της προεδρου της κοινοφελους, οι οποιες ενεργειες εχουν αντίκτυπο στο ατομο μου αλλα και δηλωνουν τον τρόπο με τον οποίο θέλει να διαχειριστεί την Κοινοφελη Επιχείρηση.

Οποιος επαγγελματίας δραστηριοποιήται στον Δήμο, φαντάζομαι εχει το δικαίωμα να συνεργαστει μαζί του. Στην περίπτωση μου μαλιστα η συνεργασία μας περνα μέσα απο τον κόσμο ο οποίος συμμετέχει και αποφασίζει.Και τελικα δεν καταλαβα τι φοβήθηκε η Κ.Μαλιούρα και δεν αφήνει τον κόσμο να συνεργαστεί με εμένα.Ας αφηνε τα πραγματα να εξελιχθουν και μπορει να ηταν προς οφελος της.Αλλα ο φοβος φυλαει τα ερμα...αν γινοταν το αντιθετο ?

Σ.Παπαγεωργιου

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΥΦΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΟΛΗ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΟΣΑΝ ΣΤΟΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η δημ σύμβουλος Βελβενδού Θεοχαροπούλου προσέλαβε τη μητερα της καθαριστρια στο Δήμο. απευθειας. Αυτά τα αποκριατικα γινιονται εδω.

Ανώνυμος είπε...

Κοσματοπουλε ολο μαλακιες εισαι.Που την βρηκες αυτη την Μαλιουρα;Περα απο τις σκοπιμοτητες που ολοι καταλαβαινουμε(Παπαγεωργιου)δεστε το βιντεο της κοπης πιτας του ΤΙΤΑΝ φετος και απο τον χαιρετισμο της θα καταλαβετε ευκολα τι επιπεδο υπαρχει σε πολλους απο τους συνεργατες του Δημαρχου.Αντε υπομονη και μετα τον ΜΠΟΥΛΟ.Ειστε ακαταλλημοι για τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

4 h 5 eftiaxan to psifodeltio mazepsan thn sara thn mara kai to kako synapanthma gia einai vasiliades alla ela poy h moira toy evgale sthn apexw ki emhne o sakhs me ta noymera xaxaxxa.....oso gia thn klamenh nai mori hfasma tha paroyn na doylepsoyn kai h raftres oxi o a8hneos poy 8a sthleis esy ta leyta gia na soy mhnh kana eyro ..otan htan o diko sou htan kala

Ανώνυμος είπε...

Dimarhe kane mas ti hari kai aftopirpolisou tin kyriaki to vradi.Oso gia ti malioura einai hiroteri kai megaliteri pseftra apo to didymo zygouri-papadopoulo.kai na min ksehniomaste ......kapia mera aftos o dimos tha apogiothi me ton thanasi hahahahahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

10 Μαρτίου 2016 - 8:35 π.μ. magale to ifasma to ifenoyn oi parthenes ton servion ? h kyra soy raftra einai? ante re noymera e moymera . sas ebalam tis paropides kai sas traban apo th myth san ta bodia kai lete kai eyxaristo.

Ανώνυμος είπε...

Αν δουλευα με τις ''σκοπιμοτητες που ολοι καταλαβαινουμε' υπηρχαν και αλλοι τομεις του Δημου που μπορουσα να παρω δουλειες με τον τροπο που υπαινισεσαι.Δυο χρονια ομως δεν εκοψα ουτε ενα τιμολογιο απο τετοιες συνεργασιες - χαρες.

Οσον αφορα το klamenh του κυριου πιο πανω ,δεν ειχα με τι να γελασω σημερα...Ολα αυτα ειναι απαντηση σε καποιους που επειδη εχουν το βημα νομιζουν οτι μπορουν να λενε και να κανουν ο,τι θελουν και οι υπολοιποι μονο να ακουμε....

Και οσον αφορα το υφασμα, ναι ρε συ υφασμα να παρουν αν το θελουν, απο τη βιοτεχνια των Σερβιων να μη βγουν τα λεφτα πιο εξω...χα χα
Αυτα τα πραγματα ειναι αστεια και μικροπρεπη.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Η Κ.ΜΑΛΙΟΥΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ.Κανενας δεν ειπε το αντιθετο. Αλλοι το παιζουν τασσω και διατασσω.

Και οταν ηταν ο δικος μου,οπως λες,οχι δεν ηταν καλα.Γιατι αν δεν ηταν ο δικος μου που τους ενοχλουσε επειδη δεν ηταν του χεριου τος, εγω τωρα θα δουλευα οπως και τα προηγουμενα 15 χρονια!!Κι αν εσυ ειασι υπερανω ...καποιοι δουλευουμε για να μας mhnh kana eyro

Σ.Παπαγεωργιου

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

DEN EINAI MONO I THEOXAROPOULOU...GIATI DEN LETE KAI POIA ERGAZETAI SAN MAGEIRISA STO KAPI TON SERVION (KIFI)? SUZIGOS ENTETALMENOY SYMVOULOU MIPOS?

Ανώνυμος είπε...

axaxa ayta einai organa....varate violitzides!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα έσπασαν Δήμος και και γειτοιά για το φανό του Αγιου Νικόλα στο Βελβενδό. Πήγε η Χαζοχαροπούλου και διέταζε να αλλάξουν μερα για να μπορεσει να εμφανιστεί στα καναλια επειδη δεν τα προφτενει όλα. Καλά που δεν την άκουσαν και την έστειλαν στο διάολο. Κατέβασαν και το πανό που διαφίμιζε το Δήμο τρομαρα τους γύρισαν και τα ξυλα και τα κρασια πίσω στην Χαζοχαροπούλου και σημερα το βράδυ ο φανός είναι μόνο της γειτονιάς. Μπραβο σας που τους καταλάβατε τι ρόλο βαρούν την τελευτέα στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗ.H Κ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΙΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΕΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΝΑΨΑΝ ΦΑΝΟ ΣΤΗ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗ.ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΥΛΙΑΡΗ !!!!...ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΗΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ,ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Aντε και στο Καταφύγι...και στην παλιά Καστανιά ...ατομικοί φανοί με πλήρη επιδότηση...

Ανώνυμος είπε...

¨11,26 και 9.41 οσο και να σας ποναει η Μαλιουρα φετος θα κανει αποκριες με τα μισα λευτα απο περυσι (για να μην πουμε και με ποσα εκανε ο Κων/πουλος).φιλακιαααααα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΛΙΟΥΡΑ, ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ...ΑΠΟΚΡΕΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

Το Προφίλ μας