Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΘΕΣγάλα; Θα βρεις σε 10 ATM από αύριο στην Αθήνα

Ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα κατεβαίνει και στην Αττική, με τους πρώτους αυτόματους πωλητές να τίθενται σε λειτουργία το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Μαρτίου.
Η πρεμιέρα των ΑΤΜ γίνεται με 10 σημεία πώλησης σε Πειραιά, Περιστέρι, Νίκαια , Νέο Κόσμο, Παγκράτι, Αμπελόκηπους και Γαλάτσι ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα.
Από τα σημεία αυτά, μέσω αυτόματων πωλητών ο συνεταιρισμός θα διαθέτει φρέσκο γάλα στην τιμή από 1 έως 1.10 ευρώ το λίτρο 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.


Στόχος του Συνεταιρισμού, όπως δήλωσε στην παρουσίαση του προτζεκτ της Αθήνας ο πρόεδρος του Θανάσης Βαϊκάλης, είναι η αύξηση των σημείων στην Αττική εντός του 2016 αλλά και τα διαθέσιμα προϊόντα. Σήμερα από το ιδιόκτητο δίκτυο αυτόματων πωλητών διατίθενται φρέσκο παστεριωμένο γάλα, σοκολατούχο καθώς και λευκό και κίτρινο ημίσκληρο αγελαδινό τυρί.
Καθημερινά διακινούνται 20 τόνοι γάλακτος 
Η επένδυση, στην πρώτη φάση της ανάπτυξης του ΘΕΣγάλα Πιες στην Αθήνα, για τα 10 αρχικά καταστήματα υπολογίζεται σε περίπου 1 εκατ. ευρώ, ενώ το πώς θα ξεδιπλωθεί το αναπτυξιακό σχέδιο της εταιρείας στη δεύτερη φάση θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα, που θα συγκεντρωθούν έπειτα από το πρώτο 3μηνο λειτουργίας του δικτύου στην Αττική. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ του Συνεταιρισμού Θανάση Βαϊκάλη, ο ετήσιος τζίρος του συνεταιρισμού φτάνει τα 25 εκ ετησίως εκ των οποίων το 20% προέρχεται από τις πωλήσεις των αυτόματων μηχανημάτων. Μάλιστα μέσω των αυτόματων πωλητών καθημερινά διακινούνται 20 τόνοι γάλα από τους συνολικά 120 τόνους που παράγει ο Συνεταιρισμός.
Καθοριστικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για είσοδο του «ΘεσΓάλα Πιες» στην αγορά της Αθήνας έπαιξε, η ολοκλήρωση της ιδιόκτητης μονάδας παστερίωσης γάλακτος στη Λάρισα καθώς δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης του εγχειρήματος με καλύτερους όρους.
Το εργοστάσιο αποτελεί μια επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ  και ήδη έχει τεθεί σε λειτουργιά.
Υπολογίζεται ότι το κάθε σημείο πώλησης του Συνεταιρισμού είναι δυνατόν να διακινεί από 700 ως 800 κιλά ημερησίως. Ήδη το δίκτυο αυτόματων πωλητών της ΘΕΣγάλα αριθμεί στη Λάρισα 16 σημεία  και 17 σημεία στη Θεσσαλονίκη.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας