Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ευαγγελοπούλου Αθηνά: «Στρατευόμαστε στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη».

Ευαγγελοπούλου Αθηνά: «Στρατευόμαστε στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη».
 (Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Γρεβενών)
 
«Σήμερα που όλοι μιλούμε για την ανάγκη ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της πατρίδας μας, δεν πρέπει να παραμένουμε άφωνοι και απλοί θεατές των εξελίξεων και των γεγονότων.

Επιβάλλεται να συστρατευτούμε όλοι, στηρίζοντας ανθρώπους ικανούς, δραστήριους και αποτελεσματικούς που θεσμικά θα έχουν τη δυνατότητα να πρωτοστατήσουν σε αυτή την προσπάθεια.


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει την αρμοδιότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, αξιοποιώντας τους ευρωπαϊκούς πόρους που σήμερα, δυστυχώς, είναι οι μόνοι διαθέσιμοι.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, ως Ειδική Γραμματέας του ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει συμβάλει, κατά γενική ομολογία, στη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων και συνέβαλε στο γεγονός να καταστεί σήμερα η Ελλάδα πρώτη στην απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ από όλες τις χώρες της Ευρωζώνης.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία της είναι ικανή να συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου μας ως Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας.

Με τις σκέψεις αυτές αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» και ζητώ από τους συμπολίτες μου της Π.Ε Γρεβενών να μου δώσουν, με την ψήφο τους, τη δύναμη για να συμβάλω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια».


Ποια είναι η Α. Ευαγγελοπούλου

Η Αθηνά Ευαγγελοπούλου κατάγεται από το Παλαιοχώρι Γρεβενών. Είναι πτυχιούχος Λογιστικής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κοζάνης και εργάζεται στο ΚΕΠ Δ.Ε. Βεντζίου του Δήμου Γρεβενών.

Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας ΚΕΠ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μονίμων Συμβασιούχων ΚΕΠ Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας