Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εγκαίνια έκθεσης “TRANSPORT SHOW 2014”Την έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics “TRANSPORT SHOW 2014”, εγκαινίασε χθες, Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μ. Παπαδόπουλος.

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Μανώλη Αγριμανάκη (περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR), και στη συνέχεια επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των εκθέτων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Τόνισε επίσης ότι “ως Υφυπουργός αρμόδιος σε θέματα Μεταφορών, έχω προσπαθήσει και έχουν επιλυθεί χρόνια προβλήματα των Ελλήνων μεταφορέων προκειμένου να βοηθήσω τον συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος κατά κοινή ομολογία έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα από την οικονομική κρίση. Και χαίρομαι που αναγνωρίζετε εσείς που παρακολουθείτε το έργο μας ότι έχουμε λύσει πολλά θεσμικά ζητήματα. Θέλω και με την σημερινή ευκαιρία να σας διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από την Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων».                      Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε επιπρόσθετα στο μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας και υπογράμμισε πως «για μένα είναι στόχος ζωής να συμβάλλω στην αλλαγή της  οδηγητικής αντίληψης στην χώρα μας, στην αλλαγή της νοοτροπίας μας, στην ελαχιστοποίηση της απώλειας της ανθρώπινης ζωής στην άσφαλτο και σας καλώ να συνδράμετε στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

NAI SE OLA-Mixalis Papadopoulos
NAI APO OLA- Kostakis Karamanlis
Pia i diafora?

Το Προφίλ μας