Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ξάφη- Κελεσίδη Σπυριδούλα (Λίνα): «Η ανάπτυξη χρειάζεται γνώση, σχέδιο και συλλογική προσπάθεια».

Ξάφη- Κελεσίδη Σπυριδούλα (Λίνα): «Η ανάπτυξη χρειάζεται γνώση, σχέδιο και συλλογική προσπάθεια».

(Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης)


«Η εμπειρία μου από την πολύχρονη επαγγελματική μου δραστηριότητα, μου δίδαξε ότι η πρόοδος και η βιώσιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας χρειάζονται γνώση, σχέδιο και κυρίως συλλογική προσπάθεια.


Δεν χρειάζονται σε καμιά περίπτωση το λαϊκισμό, τα μεγάλα λόγια, τις “ανατροπές’’ και τις ανέξοδες υποσχέσεις.

Η προσπάθεια του Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ’’ με επικεφαλής τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου εστιάζει και επικεντρώνεται στο να φέρει στο προσκήνιο τις αλήθειες για το πώς μπορεί να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας και στοχεύει στο να ανοίξει καινούργιους δρόμους και να δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, θεώρησα καθήκον να συστρατευθώ και εγώ. Γι’ αυτό ζητάω την στήριξη και την ψήφο σας. Για να φέρουμε όλοι μαζί την ΕΛΠΙΔΑ στη Δυτική Μακεδονία».


Ποια είναι η Σπ. (Λίνα) Ξάφη- Κελεσίδη

Γεννήθηκε το 1961 στο Σταυρό Καρδίτσας.  Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Α.Β.Σ.Θ.). Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της Θεσσαλονίκης σαν μέλος της Π.ΑΣ.Π.

Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες επιχειρήσεις της Κοζάνης και από το 1994 εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ασχολήθηκε με την διαχείριση Κοινοτικών Προγραμμάτων και του ΕΣΠΑ.

Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Κελεσίδη, γεωλόγο του ΙΓΜΕ, και έχουν ένα γιο τον Βαγγέλη, μαθητή της Α΄ Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας