Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δημήτρης Λαμπρόπουλος: Ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του κόσμου για να μπορέσουμε να δουλέψουμε δημιουργικά για τον τόπο αυτό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος και όλα τα μέλη του συνδυασμού του «Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο» καλούν όλους τους δημότες του Δήμου Βοΐου να δώσουν ένα ισχυρό παρόν στις εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου και να αποφασίσουν εάν θέλουν την αλλαγή ή τη στασιμότητα, δίνοντας τα ηνία του Δήμου σε αυτόν που θεωρούν άξιο και ικανό να τους διοικήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του κόσμου για να μπορέσουμε να δουλέψουμε δημιουργικά για τον τόπο αυτό. Να κάνουμε πράξη όσα δεν μπόρεσαν οι άλλοι, να οραματιστούμε, να προγραμματίσουμε, να οδηγήσουμε το Δήμο μας μπροστά. Όχι με ψεύτικες υποσχέσεις και παρορμητισμό αλλά με σωστό και υπεύθυνα σχεδιασμένο πρόγραμμα.
Η διοίκηση του Δήμου δεν είναι εύκολη υπόθεση, απαιτεί σοβαρή δουλειά, δυναμική και αποφασιστικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα θέλει τον πολίτη στο πλευρό του, να ακούει τα προβλήματά του και να βρίσκει λύσεις, να ακούει τις προτάσεις του και να τις σέβεται.
Την Κυριακή στις 25 Μαϊου 2014 θέλουμε τους δημότες του Βοΐου στο πλευρό μας, θέλουμε μία ισχυρή πλειοψηφία που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ευημερία και την ανάπτυξη.
Όλοι μαζί θα συμμαχήσουμε με ευθύνη για το Βόιο που αγαπάμε. 

                                                                                                        Από το συνδυασμό
                                                                                         «Συμμαχία ευθύνης για το Βόιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας