Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παρουσίαση του συνδυασμού του Θανάση Κοσματόπουλο στα Σέρβια και το Βελβεντό

Ο Θανάσης Κοσματόπουλος θα παρουσιάσει τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του "Δύναμη Ευθύνης" στο Βελβεντό αύριο Τρίτη 29/4/14 στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Βελβεντού) και στα Σέρβια την Τετάρτη 30/4/14 στις 8.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Καμβουνίων, Λιβαδερού και Σερβίων).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε όλοι έτοιμοι Θανάση. Στην ανατροπή των συμφερόντων, δημιουργία οράματος, πίστης και κυρίως μέλλον της περιοχής,

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που μπορεί να καταφέρει αυτός ο συνδυασμός οχι απο τον κ. Κοσματοπουλο απο τους γύρω του είναι χρέος και καταστροφή εξάλλου τους έχουμε δοκιμάσει.τα ονόματα που εχει μεσα ειναι ονοματα που χρέωσαν τον δημο μας και μας εκαναν να είσαστε πολλά χρονια πισω εύχομαι να μην βγει ο συνδυασμός οχι για εμενα για το καλο αυτού του τοπου.το μονο που μπορω να πω ειναι να σοβαρευτουμε και να μην ξεχνάμε αυτα που περασαμε

Ανώνυμος είπε...

Κουιζ: Ποιος υποψηφιος σε τοπικο συμβουλιο(περα απο το ποταμι) του κ. Κοσματοπουλου επιτεθηκε φραστικα σε υπαλληλους της οικονομικης υπηρεσιας του δημου για προσωπικη του υποθεση. "Νεα ηθη" η "παλιες πρακτικες"?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στον Βελβεντό είχε πολύ κόσμο.

Το Προφίλ μας