Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση στο Βελβεντό μετά από χρόνια-Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων του Αθανάσιου Κοσματόπουλου-Φωτογραφίες!

Από το kozanimedia.gr
Δεκάδες Βελβεντινοί και όχι μόνο έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Τρίτης στην εκδήλωση παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων στιο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του υποψήφιου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου!
Το Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού γέμισε, πραγματικά, από κόσμο, στην πρώτη, μετά από πολλά χρόνια, προεκλογική εκδήλωση συνδυασμού, λόγω και της γνωστής απόφασης για τη συμμετοχή των Βελβεντινών στις εκλογές του 2010.

Οι φωτογραφίες είναι από το live-avles.tv





10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ATOMA APO TO XORIO DEN VLEPO,GEMISE O TOPOS APO KARANETA

Ανώνυμος είπε...

η επελαση των σερβιωτων στο βελβεντο με δουρειο ιππο τον γρεβενιωτη μας πανε οπου θελουν ξυπνατε χωριανοι αυτοι ειναι πολυ χειροτεροι απο τους αλλους

Ανώνυμος είπε...

πολυ γερουσια

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιου είδους σχόλια ερήμωσε ο τόπος και δεν πατάει κανείς στο Βελβεντό από τη γύρω περιοχή.
Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου αλλά πάνω απ'όλα για την εποικοδομητική κριτική!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 8:43 μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αυτός που έγραψε για τα καρανέτα είναι Βελβεντινός.Εδώ γίνεται το μαλλιοβράσε πλέον με τις ανωνυμίες και η σπιουνιά πάει σύνεφο. Να είσαι όμως σίγουρος ότι οι Βελβεντινοί είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και αν υπάρχουν και ορισμένοι ακραίοι αυτοί υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

karaneta ti re pedia;

Ανώνυμος είπε...

karaneta ti ine re pedia;

Ανώνυμος είπε...

karaneta ti ine re pedia;

Ανώνυμος είπε...

Όσο ντόπιος είναι ο γιατρός άλλο τόσο Βελβεντινοί είναι και οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση των υποψηφίων του στο πνευματικό κέντρο

Το Προφίλ μας