Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Παιδί και αλληλέγγυα κοινωνία»

Στο πλαίσιο της ανάγκης στήριξης ενός μαθητή της πόλης μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο οποίος πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για επέμβαση αποκατάστασης, 30 και πλέον Σύλλογοι και Φορείς της πόλης μας ενώνουμε τις δυνάμεις μας για αυτόν το σκοπό.
Έτσι  γεννήθηκε η δράση
« Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»

Ήδη γίνεται η οργάνωση  για μια σειρά εκδηλώσεων που θα  γίνουν στην πόλη  μας  με στόχο τη συγκέντρωση του  απαραιτήτου χρηματικού ποσού  για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
 Η εναρκτήρια  εκδήλωση ¨παιδικό σινεμά¨ απευθύνεται στους μικρούς μας μαθητές  τους οποίους καλούμε  στην προβολή Σινεάκ (Επιλογές μικρής διάρκειας από ταινίες  όπου η μια θα ακολουθεί την άλλη με θρυλικούς παιδικούς  ήρωες όπως Χοντρός – Λιγνός, Μίκυ και Ντόναλντ, Μπάγκς Μπάνυ, Σαρλώ κ.α. )  την οποία έχει  επιμεληθεί ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος, με στόχο την ευαισθητοποίηση τους  σε θέματα αλληλεγγύης.
            Η προβολή της ταινίας  θα λάβει χώρα  στο κινηματοθέατρο  ¨Ολύμπιον¨  επί 3 συνεχείς ημέρες, ήτοι  Τετάρτη11, Πέμπτη 12 & Παρασκευή13 Δεκεμβρίου   με ώρα έναρξης  11π.μ.   και διάρκεια  προβολής  1 ώρα.  Η πρόσκληση απευθύνεται  στους  μαθητές  των   Γ΄, Δ΄, Ε΄ &  ΣΤ΄ τάξεων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την  προβολή   χωρίς υποχρεωτικό εισιτήριο εισόδου. Αντ’ αυτού   θα υπάρχει κουμπαράς για να δεχτεί το ποσό που θα έχει  ήδη συγκεντρωθεί από τις  εθελοντικές προσφορές  των   μικρών μας  μαθητών  στο  χώρο  του σχολείου τους.
Σας καλούμε   να δηλώσετε την συμμετοχή σας,  γνωστοποιώντας μας   τον αριθμό των μαθητών  του σχολείου σας που θα παρακολουθήσουν  την προβολή, καθώς και τη  μέρα ή τις ήμερες που είναι βολικές για εσάς. Επειδή ο χώρος  προβολής θα μας διατεθεί μονό στις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα ήταν χρήσιμο να έχουμε την απάντηση σας  έως  της Δευτέρα 09/12/2013, ώστε να μπορέσουμε   να καταρτίσουμε το τελικό πρόγραμμα για το όποιο και  θα σας ενημερώσουμε την Τρίτη    10 /12 /2013
             Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις  από τα δημοτικά σχολεία  γιατί έχουμε την πεποίθηση ότι εν όψη των ήμερων που έρχονται   δάσκαλοι και  μικροί μαθητές   θα είναι η πρώτοι που θα συμπαρασταθούν   έμπρακτα σε έναν πάσχοντα συνάνθρωπο και   μαθητή.


Υπεύθυνη επικοινωνίας :
Νόπη Τσαλικίδου 
τηλ : 6977482136
e-mail : childunitkoz@gmail.com
Με εκτίμηση

Η  συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας