Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις από το Γυμνάσιο Σερβίων

Στο Γυμνάσιο Σερβίων, σήμερα 23/12/2013, στα πλαίσια του προγράμματος «Στηρίζω τη διαπολιτισμικότητα μέσα από τη γνώση μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα», οι μαθητές του Β3 με την υπεύθυνη κ. Γαβρινιώτου ετοίμασαν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, τις οποίες και εξέθεσαν στο ισόγειο του σχολείου. Μαθητές και καθηγητές θαύμασαν τα έργα των παιδιών και αγόρασαν αρκετά από αυτά, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για τους σκοπούς των παιδικών χωριών S.O.S.
Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρέθεσε μπουφέ με χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τα οποία γεύτηκαν όλοι σ’ ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα. Η χορωδία μάλιστα του σχολείου με τον καθηγητή Μουσικής κ. Χατζημανώλη από το πρωί έψαλλε τα κάλαντα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στο Οικοτροφείο (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) και στο Δημαρχείο
Σερβίων.
     
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου μας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες και τις ευχές τους στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στους διοργανωτές των εκδηλώσεων και φυσικά σε όλους τους μαθητές.
      Καλά Χριστούγεννα! Ειρηνικό και Δημιουργικό το Νέο Έτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας