Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Παιδική εκδήλωση από τον ΜΟΣ

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Παιδική εκδήλωση την Κυριακή 29. 12. 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου στα Σέρβια.
 Θα παρουσιαστεί το παραμύθι «Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ» Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη σημασία της αγάπης, της φιλίας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ο άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και παρέα με όλα τα άλλα παραμυθένια πλάσματα έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τι θα γίνει όμως αυτή τη χρονιά που ο άγιος δέχεται μια ευχή διαφορετική από τις άλλες; 

Θα χρειαστεί σίγουρα βοήθεια αυτή τη φορά... Θα τα καταφέρει, άραγε, να πραγματοποιήσει την ευχή και να επιστρέψει έγκαιρα στη μακρινή χώρα του; Θα προλάβει τη γιορτή που ετοιμάζουν οι φίλοι του;»
Τα παιδιά θα κληθούν στη συνέχεια να παίξουν, να εκφραστούν, να ζωγραφίσουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους χαρτί ζωγραφικής και μολύβια.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας