Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Κ. Σκανδαλίδης: Να τελειώσει ο «ιστορικός συμβιβασμός» της συγκυβέρνησης

Με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει το τέλος του «ιστορικού συμβιβασμού», όπως χαρακτηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι το Κίνημα θα πρέπει να αλλάξει πορεία, και να ακολουθήσει μια προοδευτική στρατηγική, για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε διαφορετική περίπτωση το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεραστεί από την Ιστορία,
ενώ επισημαίνει ότι στις επόμενες εκλογές θα χρειαστεί μια «προοδευτική διακυβέρνηση, που θα βάζει τέλος στον ιστορικό συμβιβασμό της σύμπραξης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Σκανδαλίδης ζητάει ανοιχτό διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του χώρου, δηλαδή και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημειώνει με νόημα ότι «δεν αποτελεί πολιτικό κεκτημένο η εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση».
Ο Κώστας Σκανδαλίδης κρατάει αποστάσεις από τη φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου περί «εκτσογλανισμού» του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για φραστική υπερβολή από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: paraskhnio.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/12/13 00:54

    Τι λόγια είναι αυτά. Πιπέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/13 08:50

    Θα πρέπει ο ένας, θα πρέπει ο άλλος, γεμίζουν αράδες με μελλοντικές γενικότητες, ενώ το 10χίλιαρο πέφτει κάθε μήνα καθαρό στις τσέπες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας