Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σήμερα η τελική αξιολόγηση των υποψηφίων

του Παν. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Με τη συνάντηση αξιολόγησης όλων των επίδοξων υποψηφίων δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και των υποψήφιων για την αιρετή Περιφέρεια από την Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ η σχετική διαδικασία του κυβερνώντος κόμματος και στην περιοχή μας, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του ερχόμενου Νοεμβρίου. Προηγήθηκε, χθες το βράδυ, η ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, η συνεδρίαση της οποίας επρόκειτο να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, παρουσία και των γραμματέων των κατά τόπους Δημοτικών Οργανώσεων. 

Να σημειωθεί πως, εκτός των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, υπάρχει δυνατότητα και νέων προτάσεων ονομάτων από μέλη τόσο της Νομαρχιακής, όσο και της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Αύριο, Τετάρτη, στην Αθήνα θα υπάρξει συγκέντρωση των γραμματέων των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών από ολόκληρη τη χώρα, ενώ η οριστική ανακοίνωση των υποψήφιων δημάρχων που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα για τις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου αναμένεται για τις αρχές Ιουλίου, μετά και την επικύρωση των ονομάτων από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι στιγμής, πάντως, μέσω αιτήσεων αλλά και «ετεροπροτάσεων» υπάρχουν τα εξής ονόματα:
Δήμος Κοζάνης: Λάζαρος Μαλούτας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κυριάκος, Σημαδόπουλος, Αγγελής Τριαντάφυλλος, Αργυρή Αναστασοπούλου, Ιωάννης Παπαιορδανίδης (ετεροπρόταση)
Δήμος Βοΐου: Μανώλης Γκάσης, Γιώργος, Καρούτας, Νίκος Κατσαούνης, Ευάγγελος Σημανδράκος  (ετεροπρόταση)
Δήμος Eορδαίας: Λάζαρος Λωτίδης, Αντώνης Μαυρίδης, Σταύρος Φραγκουλίδης, Θέμης Απατζίδης, Ιορδάνης Ανδρεάδης (ετεροπρόταση), Βέτα Σπόντη(ετεροπρόταση),
Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Σαββίδης.
Για αιρετοί περιφερειάρχες κατέθεσαν αίτηση οι: Ρούλης Κοκελίδης, Γιάννης Στρατάκης, Δημήτρης Ψευτογκάς, Νίκος Σαμαράς (εταροπρόταση), Λευτέρης  Τζιόλας (ετεροπρόταση).

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντως ρε παιδιά όσο καλός και άξιος είναι ένας άνθρωπος δε μπορεί να πάρει χρίσμα από τη στιγμή που μένει Κοζάνη και όχι στη περιοχή μας. Είναι αδύνατο να μην έχω νερό εγώ να κάνω ένα μπανάκι και ο υποψήφιος να μη συμπάσχει με το πρόβλημα μου.
Δήμαρχος είναι ο άνθρωπος που συμπάσχει που ζει τα προβλήματα εκ των έσω. Όχι που πήγε σε κηδεία πέρσι τριών νέων παλικαριών από ατύχημα και άκουσον-άκουσον δεν ήξερε ποιοι κηδεύονταν καν, και όχι μόνο αυτό αλλά ρώτησε να μάθει και τι κηδεία είναι τι στιγμή που είχε βουληξει ο τόπος, μέσα στον ναό την ώρα της ακολουθίας.
Που τα παιδιά του δε μεγάλωσαν στα Σέρβια, δεν ξέρει τα προβλήματα των σχολείων μας, δεν συναναστράφηκε με τους δασκάλους μας, δεν γλέντησε στις χαρές μαζί μας, και δεν έκλαψε στις λύπες.
Δεν μπόρεσε να δει τις αλλαγές του κόσμου και του τόπου μας μέρα με τη μέρα, να αντιπροτείνει, να βρίσει, να μαλώσει, να στεναχωρηθεί, να μεθήσει, να χορέψει, να αποκρέψει, να, να, να...!
Δεν έχω το θάρρος λοιπόν σε έναν άνθρωπο ατσαλάκωτο να του σφυρίξω στο δρόμο και να του πω το πρόβλημά μου και να μου πεί έστω και ψέμματα αλλά να με αποκαλέσει με το μικρό μου όνομα, ή δεν έχει το θάρρος ο γυιός μου να μου πει "πατέρα θα ψηφίσεις αυτόν γιατί είμαστε κολλητοί με τον γυιό του".
Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται λαϊκίστικα και να μου πείτε ότι "ρε μεγάλε τι είναι ο δήμαρχος τσομπάνος να τον σφυρίζεις?". Κι όμως εγώ προτιμώ να ψηφίσω τον τελευταίο τσομπάνο του χωριού αλλά να είναι ΕΔΩ. Όχι 24χλμ πιο πέρα.
Δε θέλω το σπίτι του να το διαχειρίζεται άλλος Δήμαρχος και το δικό μου αυτός...ο οποιοσδήποτε "αυτός" που μένει ΑΛΛΟΥ! Σε άλλον Δήμο!
Τελείωσα ένα πανεπιστήμιο και παντρεύτηκα στα Σέρβια και όσο περνάει από το χέρι μου και από το χέρι της οικογένειάς μου δε θα επιτρέψουμε να μας αντιπροσωπεύει ένας ξένος Δήμαρχος αλλά ένας από το Βελβεντό ως το Λιβαδερό. Τέτοιοι είμαστε...Μπιστιριές!

Ανώνυμος είπε...

pali ipopsifios o tasos sadidis eleos

Ανώνυμος είπε...

φίλε με το πρωτ σχόλιο μπράβο +1000
αν δε πάρει χρίσμα ο παπαδοπουλος δε πρόκειται να βγει το ΠΑΣΟΚ. τι κωνσταντόπουλος και πράσινα άλογα. δε βαρέθηκε να κατεβαίνει και να μη βγαίνει ποτέ?

Ανώνυμος είπε...

10:06

ΠΡΩΤΟΝ: μάθε να μιλάς και να γράφεις επιτέλους
(ψευτοκουλτουριάρηδες, ψευτοsurfers, ψευτοψεύτες) και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: δεν έμαθες ποιός ευθύνεται που είναι χάλια η κατάσταση των υποψηφίων? Μα φυσικά η Βάγια.

Ανώνυμος είπε...

10.26 DEN MOY LES? O PAPADOPOYLOS KATEBAINEI PALI ME TN NEA DHMOKRATIA H ME TO PASOK AYTH TH FORA ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕNDIAFERON GIA TIN DIMARHIA EKDILONEI KAI O SALTZIDIS, O ANTIDIMARHOS.EHEI MEHALI YPOSTIRIXI MESA STIN NEA DIMOKRATIA. @@ TON VLEPO NA PERNEI TO HRISMA APO TIN ND @@ NA ME THIMITHITE MAGKES.
SALTZIDIS, NEOS DIMARHOS SERVION @@

Ανώνυμος είπε...

πάρε φόρα από το Δημαρχείο και Κλάσε μας τα τέτοια!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΠΜΟΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

ai-vreS είπε...

Σωστό!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΗ ΜΟΥ; ΠΟΤΕ;
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΡΕΣ........ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ........ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ......

Το Προφίλ μας