Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στην έκθεση ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ

Ο Δήμος Βοΐου  συμμετείχε με δικό του περίπτερο μέσω της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 και πρόβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τοπικά προϊόντα, τον πολιτισμό και τον τουρισμό της περιοχής. 
Οι επισκέπτες δοκίμασαν τα προϊόντα που φιλοξενούνταν στο περίπτερο του Δήμου, ενημερώθηκαν από το πλούσιο διαφημιστικό υλικό  και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Δήμου και να ενημερωθούν για την περιοχή, τα προϊόντα που παράγει, την ιστορία και τον πολιτισμό. Το περίπτερο του Δήμου Βοίου ανέδειξε μέσα από την παρουσία του και το υλικό που μοιράστηκε σε όλους τους επισκέπτες, όλες τις φυσικές ομορφιές του τόπου και έκανε γνωστό προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι αξίζει κάποιος να επισκεφτεί το Δήμο, να τον γνωρίσει και να δοκιμάσει από κοντά τα τοπικά προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι σεφ της εκδήλωσης  μαγείρεψαν παραδοσιακές συνταγές με προϊόντα που διέθεσαν παραγωγοί του Βοΐου. Φακές και φασόλια από την εταιρεία «Προϊόντα Γης Βοΐου ΑΒΕΕ», τραχανάς από τη βιοτεχνία ζυμαρικών “Mio Gusto» Τζάλλας Βασίλειος, τυρί φέτα και τουλουμοτύρι από το τυροκομείο «Μπούρινος» Δίκος Στ. Ιωάννης, και αποξηραμένα μανιτάρια από τον Κακούλη Χαρίσιο.
Το περίπτερο του Δήμου έλαβε πολύ θετικά σχόλια για το περιεχόμενό του, ενώ τα πιάτα που ετοιμάστηκαν από τους σεφ έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και το παραδοσιακό γλυκό της Σιάτιστας «σαλιάρι» από το ζαχαροπλαστείο «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ» στη Σιάτιστα.
Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί θερμά όλους τους παραγωγούς, οινοποιούς και επιχειρηματίες του Βοΐου  για τη συνεργασία και τη διάθεση προϊόντων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα δεν τα βλεπει ο Δημαρχος μας???

Το Προφίλ μας