Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Απορία αναγνώστη στο kozan.gr για παρκαρισμένο όχημα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, πάνω σε πεζοδρόμιο στην Πτολεμαίδα, βράδυ Κυριακής (Φωτογραφίες)

Πτολεμαίδα. Κυριακή, ώρα 23:17. Αν και περίεργη ώρα, υποθέτω πως για κάποιο σοβαρό λόγο βρίσκεται στην πόλη μας το συγκεκριμένο όχημα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Η απορία μου είναι γιατί πρέπει να είναι παρκαρισμένο  πάνω στο πεζοδρόμιο, απέναντι από το 1ο Δημοτικό σχολείο (πέτρινο); Αν εσείς γνωρίζετε, θα ήθελα να μου δώσετε κάποια απάντηση.
Αναγνώστης

Δείτε φωτογραφίες : 




14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μας φωτισει το γραφειο κινησης του δημου τι αιτιολογια ειχε η μετακινηση κι αν αυτος που το οδηγουσε ειχε διπλωμα και εγκριση απο περφερεια για να οδηγει τετοια ωρα.....πολλα ζηταω;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το αυτοκίνητο αυτό τελευταία το κυκλοφορεί ο δήμαρχος γιατί το δικό του είναι στο συνεργείο.
Αλλά Κυριακή στις 23.17 τι δουλειά είχε στην Πτολεμαίδα;

Ανώνυμος είπε...

EXEI KANENA MPARAKI EKEI KONTA;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ασυδοσία του Αλίμονου στην πραγματική της διάσταση. Και το επίσημο κράτος τον κοκοτεύει.
Ήθελα να ξέρω αν κάποια στιγμή από τους 33 μήνες έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι "Δήμαρχος" και όχι "tourist".

Ανώνυμος είπε...

Είχε συνάντηση με επενδυτές . Ρε φιλελέδες θέλετε δε θέλετε ο Δήμος θσ απογειωθεί.
"Άντε μην πώ τώρα" ......

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ανάγκη ο Αλίμονος το τζιπ του Δήμου. Έχει 4 αυτοκίνητα στο όνομά του και θα φέρει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να μας δείξει τα τέλη κυκλοφορίας και τις ασφάλειες που πληρώνει. Έτσι δεν είπε; Οι σχολιαστές είστε κακεντρεχείς. Θα δείτε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

EXEI DIKIO O 9.36 ALLOS TO EIXE

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΑΜΑΝΙΔΗ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα δεν ειναι το που ειναι την κυριακη το βραδυ, το προβλημα ειναι το που ειναι καθε πρωι. Γιατι στο δημαρχειο δεν ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΑΝΘΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Το αυτοκίνητο αυτό του πρώην δήμου Καμβουνίων, είχε παραχωρηθεί από τον δήμαρχο στον χωρικό αντιδήμαρχο Καμβουνίων και Λιβαδερού (κ. Δισερή).
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιταχθεί από τον ίδιο τον δήμαρχο, γιατί το δικό του βρίσκεται στο συνεργείο, μιας και το έχει τρακάρει άπειρες φορές.

Για το περιστατικό της παρουσίας του αυτοκινήτου στην Πτολεμαίδα την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα, τα οποία πρέπει να εξετάσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, ως πολιτικός και διοικητικός προϊστάμενος των δήμων, ο εισαγγελέας πρωτοδικών και το Υπ. Εσωτερικών.
1. Είχε ο δήμαρχος εξουσιοδότηση οδήγησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
2. Είχε ο δήμαρχος δελτίο κίνησης για την παρουσία του με το αυτοκίνητο του δήμου στον συγκεκριμένο χώρο, την συγκεκριμένη ώρα και μέρα;
3. Θα τολμήσουν οι υπηρεσίες να πληρώσουν από το ταμείο του δήμου το αντίτιμο της κλήσης; Όχι βέβαια.
Ποιος θα πληρώσει την κλήση; Φυσικά ο δήμαρχος.
4. Θα προχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης στην άσκηση του αρμόδιου ελέγχου και τον καταλογισμό πειθαρχικών και διοικητικών ευθυνών;

Ανώνυμος είπε...

ρε πονηρουλη 12,49 εχεις τα φοντα και τα προσοντα να εχεις διπλα σου ξανθια οπως ο λεβενταρος Δημαρχος

Το Προφίλ μας