Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πρόσκληση σε Συνέδριο ΑXEPA

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε, ότι το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, η Περιφέρεια D – 25 AHEPA HELLAS, θα διοργανώσει το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, στο αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού» στην Κοζάνη (οδός Φιλίππου Β΄ 3).

            Τις εργασίες του ετήσιου Συνεδρίου, θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των Τμημάτων της Οργάνωσης μας, από 35 σημεία της Ελλάδος και θα ενημερωθούν για τις νεώτερες εξελίξεις στην Οργάνωση, σε θέματα φιλανθρωπίας και εκπαίδευσης, ενώ θα γίνουν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2017 – ’18.


Για το λόγο αυτό, με την παρούσα σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την      παρουσία σας, και να καλύψετε το Πανελλήνιο Συνέδριό μας, στην εναρκτήρια συνεδρίαση το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και από ώρα 09:00 έως 10:30.

Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Εκπαιδευτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών,                    με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα     (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Τα μέλη της οικογένειας AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (AHEPA Περιφέρεια 25 HELLAS).

Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους κυρίους:  Τράγια Δημήτριο και Καψάλη Βασίλειο  τηλέφωνα: 6978557003 & 6936693366               email: v.kapsalis@yahoo.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας