Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στις 31-05-2017

Σας προσκαλώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010 σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 31 του μηνός Μαΐου του έτους 2017 ημέρα Tετάρτη και ώρα 12:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1. Απόφαση 31/2017 Ειρηνοδικείου Κοζάνης κατόπιν αγωγής προμηθευτή κατά Δήμου Σερβίων Βελβεντού (εργασίες στον πρώην Δήμο Καμβουνίων έτους 2010).  Άσκηση έφεσης ή συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς με διαπραγμάτευση του ποσού των τόκων και καταβολή του ποσού. Ορισμός δικηγόρου σε περίπτωση άσκησης ενδίκου μέσου.
2. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση και συζήτηση αίτησης ακυρώσεως του Δήμου Σερβίων Βελβεντού ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπόθεση ΑΣΕΠΟΠ) κατά τη δικάσιμο της 07-06-2017.

3. Αποδοχή γνωμοδότησης δικηγόρου Κων/νου Τζούτζα περί άσκησης πειθαρχικής δίωξης κατά υπαλλήλου Δήμου Σερβίων Βελβεντού κατόπιν διερεύνησης.
4. Ενημέρωση σχετικά με την υπ’ αριθμ. 117/2016 απόφαση Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης (Ελένη Κουγιώνη κατά Δήμου Σερβίων Βελβεντού).
5.Αποδοχή πληρωμής ποσού για παραχώρηση Δημοτικής Έκτασης.
6. Ψήφιση πιστώσεων.
7. Διάφορα.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν περασε απο την αποκεντρωμενη η κατανομη που ψηφισε το ΔΣ. Δεν ηταν αρκετη η απλη πλειοψηφια. Να δουμε τωρα τι θα πουν σε αυτους που δεν θαπληρωθουν ο κωνσταντοπουλος οζορμπαςκαιολοι εκεινοι που δεν ψηφισαν

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ????

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Προς 11,16
Δεν κατάλαβα, από που προκύπτει ότι πρέπει να ψηφίζουμε αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου οι οποίες είναι παράνομες.
Γιατί αν θες να ξέρεις, η λίστα της κατανομής των πιστώσεων που μας έφεραν να ψηφίσουμε περιλαμβάνει οφειλές μετά το 2014 σε ποσοστό 80%, αφήνοντας έτσι εκτός πληρωμής υποχρεώσεις του δήμου του 2013 και 2014.
Ο νόμος όμως είναι σαφής.
Οι υποχρεώσεις του δήμου που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες (δηλαδή δεν έχουν εξοφληθεί εντός τριμήνου), εξοφλούνται με χρονολογική σειρά με βάση την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.
Τι ήθελες δηλαδή;
Να συμφωνήσουμε στις παρανομίες του δημάρχου και των παρατρεχάμενών του και με την θετική μας ψήφο να νομομιμοποιήσουμε τις παρανομίες αυτές.
Είπαμε αγαπητέ συμπολίτη να βοηθήσουμε τον δήμο, αλλά όχι και να εκτιθέμεθα εμείς για τις παρανομίες του δημάρχου.
Και επιπλέον δεν είναι άδικο να εξοφλούνται τιμολόγια με ημερομηνία 31-12-2016 και να μένουν ανεξόφλητα τιμολόγια του 2013 και του 2014;
Εκτός κι αν εννοείς ότι πρέπει να εξοφλούνται με προτεραιότητα οι κολλητοί του δημάρχου. Και πιθανώς ένας από αυτούς να είσαι κι εσύ.
Εμείς με την άποψη αυτή δεν συμφωνούμε. Και θα την πολεμήσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

rotiste ton Zigouri, aftos gnorizi apo koukoulomata kai timologia asanser.

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ κοσταντοποθλε ησουν τυπικοσ στισ κατανομεσ. αι ρε

Το Προφίλ μας