Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) της AHEPA HELLAS στην Κοζάνη

Τo τριήμερο Παρασκευή – Κυριακή 26 – 28 Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού», στην Κοζάνη έλαβαν χώρα οι εργασίες του 18ου ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας – 25 (District – 25) της AHEPA HELLAS.
Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συνεδρίου, απεύθυναν χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βουλευτής Φλωρίνης της ΝΔ κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ πρώην Υπουργός κ. Πάρης Κουκουλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης           κ. Χρύσα Αθανασιάδου. Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της AHEPA ο Past Suprepe Governor Νέας Υόρκης κ. Peter Baltis.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Μαΐου, έγιναν οι Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2017 – ’18. Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, ψήφισαν και εξέλεξαν παμψηφεί το νέο Κεντρικό Διοικητικό τους Συμβούλιο, το οποία έχει ως κατωτέρω:
  1. Κυβερνήτης                                                            :     Βασίλειος Πετκίδης
  2. Αναπληρωτής Κυβερνήτης                         :     Ευστάθιος Κεφαλίδης
  3. Γραμματέας                         :     Κωνσταντίνος Κοζυράκης
  4. Ταμίας                         :     Κωνσταντίνος Βαρσάμης
  5. Αντιπρόεδρος Ελληνισμού                                    :     Βασίλειος Γκρέκας
  6. Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας             :     Βαρδής Κορδεράς
  7. Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης                         :     Ευάγγελος Καζάκος
  8. Αντιπρόεδρος Κοινωνικής Υπευθυνότητας             :     Ιωάννης Κωττάς
  9. Αντιπρόεδρος Οικογενείας & Αριστείας :     Χρήστος Καραπιπέρης
  10. Υπεύθυνος Αθλητισμού : Δημήτριος Στίγκας
  11. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :     Παναγιώτης Ριζόπουλος
  12. Υπεύθυνος Εκδηλώσεων :      Κυριάκος Κωσταρέλλος
Ακολούθως έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, για τους στόχους της Οργάνωσης για την κοινωνική και εθνική δράση της, στην Ελλάδα για τη νέα περίοδο 2017 – ’18. Αμέσως μετά έγινε η ανάδειξη του νέου AHEPAN OF THE YEAR 2017, για την Ελλάδα και τον τιμητικό αυτό τίτλο έλαβε το μέλος του Τμήματος HJ –  κ. Αθανάσιος Παπαπέτρου.
Η διοργάνωση του 18ου Συνεδρίου της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το τοπικό Τμήμα της AHEPA στην Κοζάνη HJ – 15 «Ιωάννης Τράντας». Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα γίνει στις 8,9 και 10 Ιουνίου 2018 και θα διοργανωθεί από το τοπικό Τμήμα της AHEPA HJ – 19 στην ΞΑΝΘΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας