Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Το Επιμελητήριο Κοζάνης θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) & καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων – Μελών του, θα συμμετέχει εφέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εφόσον  εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από ικανοποιητικό αριθμό μελών του.
Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης  
και παρουσιάζει ειδικά εφέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη» χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα  υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό,  που θα επιφέρει αύξηση της προσέλευσης επισκεπτών. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι  ανήρθε  στους 220.000 επισκέπτες  από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ – HELEXPO  εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων – υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα πλαισιώσει την Έκθεση, θα  συμβάλλει   στην  καλύτερη επίτευξη των στόχων της.
Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους  με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 29/5/2017, καλώντας στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στο τηλ. 24610 41693 (αρμόδια κα   Κατερίνα Καρακουλάκη).
Οι προϋποθέσεις και οι όροι συμμετοχής θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα  οριστεί στο Επιμελητήριο, παρουσία  στελέχους της ΔΕΘ,  μετά την τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων – μελών. 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας