Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Προς "ενοχλημένους" με την αλήθεια

Από την πρώτη μέρα λειουργίας του παρόντος ιστολογίου υπάρχει στην πρώτη σελίδα η φράση:  
Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενοχλείστε από αναρτήσεις ή σχόλια
και ακριβώς από πάνω το e-mail μας.
 
Υπάρχουν περιπτώσεις αναγνωστών και συμπολιτών μας που ενοχλήθηκαν από κάποια ανάρτηση ή σχόλιο, έστειλαν μήνυμα και το εν λόγω σχόλιο αφαιρέθηκε. 
Σημειώνουμε, ότι τα σχόλια που δημοσιεύουμε δεν μας εκφράζουν πάντα, άλλωστε πολλά από αυτά καταφέρονται εναντίον μας από φίλους που δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία του ιστολογίου. Παρότι η πολιτική μας τοποθέτηση είναι προφανής, δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου και τις ειδήσεις που μας αποστέλλονται από φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα πλην της Χ.Α. και ... ανόητων κινημάτων. 

Σήμερα γίναμε αποδέκτες απειλών που μας μεταφέρθηκαν μέσω τρίτων προσώπων, άσχετων με τους διαχειριστές. 

Επαναλαμβάνουμε ότι όποιος ή όποια ενοχλείται από σχόλιο ή ανάρτηση δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας για να το ή τα κατεβάσουμε. Η εκτόξευση απειλών είναι περιττή. Ιδιαίτερα από άτομα που δεν μένουν στην πόλη μας, ήρθαν πρόσφατα και έγιναν ξαφνικά τιμητές "της κοινωνίας των Σερβίων". Η κοινωνία των Σερβίων είναι μια δημοκρατική και ανεκτική κοινωνία και είναι μια χαρά και θα είναι ακόμη καλύτερα, όταν οι αυτόκλητοι τιμητές τελειώσουν τη δουλειά τους εδώ και γυρίσουν στον τόπο τους

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό προς την αλήθεια και προς τους αναγνώστες μας. 

ai-vreS


backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου