Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Υπερωρίες για υπαλλήλους του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και για τις δύο ειδικές συμβούλους του Δημάρχου

Η εκτιμώμενη υπερωριακή απασχόληση για το έτος 2017 του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια. Σύμφωνα με την απόφαση 383 του 2016 αποφασίζεται υπερωριακή απασχόληση των δύο ειδικών συμβούλων του Δημάρχου κλάδων ΠΕ Δικηγόρων και ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ως εξής:
Για το 1ο Εξάμηνο του 2017 η εκτιμώμενη υπερωριακή απογευματινή εργασία μέχρι η ώρα 10.00 μ.μ. ανέρχεται σε 240 ώρες (!)
για το 2ο Εξάμηνο του 2017 η εκτιμώμενη υπερωριακή απογευματινή εργασία μέχρι η ώρα 10.00 μ.μ. ανέρχεται σε άλλες 240 ώρες.

Δείτε την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

10 σχόλια:

 1. Παληκαρι της ιδιωτικης πρωτοβουλίας θέλω να πιστεύω οτι γυρνάς πισω για να ανατρέψεις και τα κακώς κείμενα ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, άλλοι δεν έχουν να φάνε κι οι πιο πάνω κυρίες πέρα από τον μισθό παίρνουν και υπερωρίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άλλοι εργαζόμενοι στο Δήμο έχουν μήνες απλήρωτοι και λιποθυμάνε στα δημοτικά συμβούλια από την ταραχή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά η ανηψιά δουλευει 8ωρο? Σαν δεν ντρεπεται λιγο, θελει υπερωριες ενω υπάρχουν γυναικες απληρωτες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ειναι αλλα 3000ε καθαρα ....οταν καποιοι υπαλληλοι δεν παιρνουν τοσα ολο το χρονο απο τη κανονικο ωραριο...αυτα να τα βλεπεται ποσο τον νοιαζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι νομίζατε τσάμπα θα δούλευαν; Η εργασία πληρώνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρωτήσαμε τους ειδικούς συνεργάτες του Κωνσταντόπουλου. Μας πληροφόρησαν ότι στα 4 χρόνια ούτε μια ώρα υπερωρία δεν πήραν. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο δούλευαν αυτά τα παιδιά. Δεν πήραν υπερωρίες ακόμα και όταν ξενύχτησαν επί 4 μέρες για την υποβολή των προτάσεων στο πρόγραμμα LEADER.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρωτήσαμε τους ειδικούς συνεργάτες του Κωνσταντόπουλου. Μας πληροφόρησαν ότι στα 4 χρόνια ούτε μια ώρα υπερωρία δεν πήραν. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο δούλευαν αυτά τα παιδιά. Δεν πήραν υπερωρίες ακόμα και όταν ξενύχτησαν επί 4 μέρες για την υποβολή των προτάσεων στο πρόγραμμα LEADER.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ LEADER. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου