Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

"Με τόσο συνταρακτικές αλλαγές καθίσταται πλέον ο προϋπολογισμός θετικός προς ψήφιση"

Δεν φτάνει που τον υπερ-ψήφισαν, τους χλεύαζε κι από πάνω! Πάρ' τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου, είναι ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος με τις δηλώσεις του στην Ειδική Συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού.
"Συγχαρητήρια στους συντάκτες του προϋπολογισμού. Με τόσο συνταρακτικές αλλαγές καθίσταται πλέον ο προϋπολογισμός θετικός προς ψήφιση" είπε προκαλώντας το γέλωτα ακόμη και στους δικούς του Συμβούλους....και συνέχισε  "Μη ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό και βάζοντας το Δήμο σε Μνημόνιο σημαίνει ότι θα 'ρθούνε τρία σαΐνια από το Υπουργείο κάτω". Μα αυτό περίμεναν οι Δημότες κ. Δήμαρχε, έλεγχο και συγκράτημα στην κατρακύλα του Δήμου μας...
Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου που πάει να τον συγκρατήσει του λέει: "Την άλλη φορά να κατεβείς μ' εκείνον τον συνδυασμό. Τώρα όμως είσαι πρόεδρος δικός μου". 
 
Πραγματικά όταν ανοίγει το στόμα του ο Δήμαρχος χάνει τον έλεγχο αυτών που λέει... Απολαύστε τις δηλώσεις του Δημάρχου: 

.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ντενεκές ειναι Δήμαρχος Σερβίων!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ρε π@@στη μου !!!! Μπράβο μπράβο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Δυστυχώς στο video περιλαμβάνονται μόνον οι ομιλίες του δημάρχου. Γιατί live-avles έχουν κοπεί από το video οι δικές μου τοποθετήσεις, για να έχουν οι αναγνώστες πληρέστερη ενημέρωση;

Στην τοποθέτηση του δημάρχου για το αν οι δικαστικές δαπάνες είναι υποχρεωτικές δαπάνες, απάντησα ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Τον προκάλεσα μάλιστα να βρει έστω μία δημόσια δήλωση γι αυτό. Φυσικά δεν βρήκε αφού δεν υπάρχει.
Οι δικές μου δημόσιες δηλώσεις αφορούσαν την δυνατότητα του δήμου να επιχορηγήσει τις εκδηλώσεις της αποκριάς, πράγμα το οποίο απέδειξα ότι είναι νόμιμο σύμφωνα με την νομοθεσία. Με δική του όμως ευθύνη και για να τιμωρήσει την τοπική κοινωνία ο δήμος φέτος δεν επιχορήγησε τις εκδηλώσεις αυτές. Ας κριθεί γι αυτό.

Για το θέμα της εκπροσώπησης του δήμου στα δικαστήρια, υπενθύμισα στον δήμαρχο ότι εκπρόσωπος του δήμου ενώπιον κάθε αρχής (και προφανώς ενώπιον του δικαστηρίου) είναι ο ίδιος. Επομένως μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια και να ζητήσει αναβολή έως ότου κλείσει το θέμα του προϋπολογισμού. Τώρα αν αυτός δεν θέλει να πάει στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου, η ευθύνη είναι δική του και ας τον κρίνει ο λαός γι αυτό.

Για την αναφορά του στις συμβάσεις τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας, του απάντησα ότι "ό,τι έχουμε υπογράψει τον τελευταίο χρόνο είναι με νόμιμες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, του δημάρχου, της οικονομικής επιτροπής ή του δημοτικού συμβουλίου και τίποτα παραπάνω". Προφανώς δεν θα σταματούσαμε την λειτουργία του δήμου επειδή η χρονιά ήταν εκλογική. Άλλωστε τρεις μέρες πριν αποχωρήσουμε (27-08-2014) το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2015 (της δικής του δηλαδή θητείας), σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο νόμος.

Αναρωτιέμαι όμως. Πώς μπορείς να αντιπαλέψεις με κοινή λογική ένα τέτοιο δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Άστο Βασίλη με τον συγκεκριμένο κύριο δεν βγάζεις άκρη. Άλλωστε φαίνεται ότι η ηλικία του έχει επηρεάσει την γνώμη και την άποψη του και όσο νάνε το Αλτσχάιμερ έχει κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Απλα, δεν μπορεις ουτε εσυ, ουτε οσοι λειτουργουν με βαση τη λογικη στις συνεδριασεις του Δ.Σ., αν και μεταξυ πολλων συμβουλων, υπαρχει σχετικη κατανοηση των λογικων προτασεων. Ομως ο Δημαρχος ειναι συνηθως σε αλλη "μπαντα συχνοτητων".

Το Προφίλ μας