Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ο Τοπικός Αστυνόμος στο Βελβεντό

 Τις λεπτομέρειες καθώς και διαδικαστικά ζητήματα που σχετίζονται με την άμεση υλοποίηση της απόφασης για τοποθέτηση  Τοπικού Αστυνόμου στο Βελβεντό συζήτησαν ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κυριακίδης με τον Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικό Διευθυντή Χαράλαμπο Θεοχάρη κατά την επίσκεψη του τελευταίου χθες το μεσημέρι στο Βελβεντό.


Την περασμένη εβδομάδα οριστικοποιήθηκε ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου και το Βελβεντό είναι μεταξύ των 27 περιοχών σε όλη τη χώρα που εντάσσονται στο νέο θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η εγκατάστασή του στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού στο πλαίσιο της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τους πολίτες και τους κατοίκους.
 Είχε προηγηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μία αντίστοιχη επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και του κ. Θεοχάρη όταν και είχε εξεταστεί μαζί τον κ. Κοσματόπουλο το ενδεχόμενο παρουσίας τοπικού αστυνόμου στο Βελβεντό. Ως μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού το γεγονός της παρουσίας Τοπικού Αστυνόμου στο Βελβεντό υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή επεδίωξε την ένταξη του Βελβεντού στο νέο θεσμό, στήριξε και θα πράξει όλα όσα απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και το Α.Τ. Σερβίων. Στόχος είναι τις επόμενες ημέρες να λειτουργήσει το γραφείο του τοπικού αστυνόμου καθώς ήδη έχει επιλεγεί και το πρόσωπο που θα το στελεχώσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως βλεπω την φωτο, ο αστυνομικος θα επρεπε να αρχισει τις συλληψεις

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα 11.42 και εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν είδα την φωτό.

Το Προφίλ μας