Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Στον εισαγγελέα αύριο Τρίτη οι «επενδυτές» του τυροκομείου!

Στον εισαγγελέα οδηγούνται αύριο Τρίτη 21/02/2017 στις 10.00 τα άτομα που συνελήφθησαν μέσα στο τυροκομείο την περασμένη Παρασκευή μετά την … παραμονή τους όλο το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο του Α.Τ. Σερβίων.
Να θυμίσουμε ότι τα περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Σερβίων-Κοζάνης, άρα και το κτίριο του τυροκομείου στα Σέρβια, είναι δεσμευμένα για όσο διάστημα η εταιρία τελεί υπό εκκαθάριση. Συνεπώς δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εισέλθει πόσω μάλλον να κάνει επαγγελματική χρήση του κτιρίου με τα μηχανήματα που αυτό διαθέτει.
Για το περιστατικό της Παρασκευής είχαμε γράψει εδώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχικές ερωτήσεις της Αστυνομίας που πήγε στο σημείο μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Σερβίων κ. Γιάννη Θύμνιο, τα άτομα αυτά,  ισχυρίστηκαν ότι τους «έστειλε ο Σάκης»

για να μεταφέρουν εξοπλισμό και για να λειτουργήσουν το τυροκομείο. Στις ανακρίσεις όμως της Αστυνομίας μετά την προσαγωγή τους, δεν απαντούν στο ποιος τους έστειλε και γιατί.
Επίσης, ο ίδιος ο Δήμαρχος έδωσε εντολή σε γνωστό και ευυπόληπτο κλειδαρά της πόλης των Σερβίων να ανοίξει το κτίριο για να έχουν πρόσβαση οι …επενδυτές της εταιρίας από τη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα μάλιστα, βρέθηκαν στα Σέρβια και στο Α.Τ. Σερβίων ο Πρόεδρος και ο πρώην Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Σερβίων-Κοζάνης κ. Βασίλης Κυπίρτογλου. Ο τελευταίος δήλωσε ότι εντός του τυροκομείου υπήρχε εξοπλισμός μεγάλης αξίας για τον οποίον δεν γνωρίζει εάν υπάρχει και σήμερα, αφήνοντας υπόνοιες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού αρνείται κάθε ανάμειξη με το περιστατικό και τους συλληφθέντες, λέει ότι ουδέποτε έδωσε εντολή και δεν ξέρει τίποτα.  

Τώρα, αν ο κ. Δήμαρχος ενημερώνεται από το ai-vreS για την όλη υπόθεση…. θα σας γελάσουμε! 


6 σχόλια:

 1. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕς ΤΗς ΕΝΩΣΗς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΧΡΕΗ......ΒΡΕ ΣΑΚΗς ΔΕΝ ΗΞΕΡΕς ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕς;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτός που κουβάλησες ξανά μέσα είναι πολύ γουρλής. Αυτός μπήκε στο συμβούλιο και συ θα βγεις για το δικαστήριο Σακη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. saki pes aleyri o isageleas se gireyi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εντάξει το καταλάβαμε. θα τον κάνουν τον ίδιο έλεγχο που τον έκαναν για τα καταπατημενα στη λίμνη. Μούγκα στη στρουγκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πως λέγεται ο άντρας που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του? Κρίμα μας το έπαιζες και πολλά βαρύς. Κοτουλα και γεροξεκουτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Σάκης που έλεγε οτι θα άνοιγε το σύντομο δρόμο για το Καταφυγι με τη μαγκιά το και μεις το χάψαμε. Άντε ρε μάγκα να σε δούμε που κρύβεσαι μόλις φανεί ο εισαγγελέας στη γωνία. Άντε να σε δούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου