Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

H μαγική φράση που δίνει τέλος στον τσακωμό των ζευγαριών

Μπορεί το σεξ να κάνει έναν τσακωμό να λήγει (προσωρινά), οι ερευνητές λένε όμως ότι υπάρχει μια φράση που θα σας κάνει να τα ξαναβρείτε στο λεπτό.Kάτι του λες, κάτι σου λέει, και ο καβγάς ανάβει. Μπαίνετε σε έναν έντονο διάλογο, σε μια αντιμαχία χωρίς τέλος και το κυριότερο, χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο σπασμένα νεύρα και κλάματα. Εσύ. Αυτός σηκώνεται και φεύγει.
Γνωστό το σενάριο.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Επιθεώρηση της Προσωπικότητας και της Κοινωνικής Ψυχολογίας, μία είναι η φράση για να λήξει ένας καβγάς: «Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις».
Απλό; Εύκολο; Και όμως, άντε πες το όταν είσαι θυμωμένη... Με αυτή τη φράση δείχνεις στον άλλο ότι καταλαβαίνεις γιατί έχει θυμώσει. Και σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένος μέσα στη σχέση.
Όταν λες «Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις» δεν σημαίνει ότι συμφωνείς μαζί του. Δείχνει όμως ότι τον ακούς και ότι σέβεσαι την οπτική του. Και δεν τον θεωρείς τρελό.
Όσο για το σεξ μετά τον τσακωμό δεν το απορρίπτουμε. Εκεί μπορείς απλά να του πεις πονηρά «Μμμ, βλέπω πού το πας!».

womantoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου