Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Σαββατοκύριακο με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «1η Ανάβαση Ελασσόνας», το ερχόμενο Σάββατο από τις 10.30 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι και την ερχόμενη Κυριακή  από τις 10.30 το πρωί τις 3 το μεσημέρι, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη Χ/Θ 40+100 έως και τη Χ/Θ 47+700.  Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:


                                       Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη

Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας  στην Ε.Ο. Ελασσόνας - Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης - Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

                                     Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα

Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα θα κινούνται  στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας - Δεσκάτης, θα  εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

                                      Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη

Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου  Γυρτώνης,  θα εισέρχονται  στην Π.Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.
 
                                 Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα

Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας,  θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Aμπελώνα – Γυρτώνης, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης και θα κατευθύνοντα στην Ελασσόνα.  

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν, ενώ η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις  υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου