Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Θ. Καρυπίδης: Να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι διαθέσιμοι πόροι για την ανάπτυξη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, συνάντηση συντονισμού και λήφθηκαν οι αποφάσεις που δρομολογούν την υλοποίηση του έργου της ανάπτυξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Μαμάτσειου Γιώργος Χιωτίδης και Σπύρος Τόλιος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής και της ΑΝΚΟ.
Αφού παρουσιάστηκαν και εξετάστηκαν όλες οι περιπτώσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην επέκταση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και εγκατάσταση σε αυτήν των Χειρουργικού και Παθολογικού Τομέα.
Ο Περιφερειάρχης ζήτησε την ταχεία προώθηση όλων των διαδικασιών ώστε οι πολίτες, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν, να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να αισθάνονται ασφάλεια και να απολαμβάνουν το δικαίωμα της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας.
Παρ’ όλη τη στενότητα των πόρων η κατεύθυνση του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη είναι να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι λιγοστοί πόροι του ΕΣΠΑ, ώστε μια κατάσταση που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε ακινησία να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης και να γίνει πράξη η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών της περιοχής, των γιατρών, του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.
«Η επιτάχυνση όλων των αναγκαίων διαδικασιών είναι το επόμενο στοίχημα, γιατί η πολιτική βούληση και η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.  


3 σχόλια:

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ειδικός παθολόγος15 Νοεμβρίου 2016 - 3:34 μ.μ.

  Ας μου επιτρέψουν όλοι οι ανωτέρω συμμετέχοντες στην σύσκεψη, και ιδιαιτέρως ο Περιφερειάρχης κ.Καρυπίδης, μαζύ με τον συνάδελφό μου κ. Γιαννακίδη,να τους υπενθυμίσω ότι, [Την οποιαδήποτε συμπαθητική γριούλα, οσο και άν εξωτερικά την στολίζεις, 25χρονη νυφούλα ποτέ δεν θα γίνει]. ετσι και το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, οσες και επακτάσεις να κάνεις, ποτέ δεν θα γίνει ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο τύπου άλλων περιφερειακών Νοσοκομείων οπως π.χ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ , ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΑΡΙΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΠΑΤΡΩΝ.Η πρόταση μου ηταν, είναι και θα είναι.Στελεχώστε οσο μπορείται άμεσα ,τώρα το ήδη υπάρχων με Ιατρικό, Νοσηλευτικό, παραιατρικό προσωπικό και βάλτε πλώρη μελλοντικά και μακρόνα, για ένα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ουτως ώστε οι επόμενες γενεές να έχουν κάτι να κληρονομίσουν απο εμάς όλους, που λίγο πολύ ασχοληθήκαμε με τα κοινά της περιφέρειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρώτα μάθε να βάζεις δυο - τρεις λέξεις μαζί για να κάνεις μια σωστή πρόταση. Μετά μάθε ορθογραφία. Μετά θα είσαι (ίσως), έτοιμος να γράψεις μία - δυο προτάσεις για τα κοσμικά (γριούλες και νυφούλες). Για σοβαρές προτάσεις έχεις πολύ δρόμο ακόμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι βλέπουν τα μάτια μου; Δυο χρόνια μετά την Καρυπίδειο νίκη, τον Διευθύνοντα της ΑΝΚΟ κ. Αμανατίδη να συσκέπτεται παρών. Ω ρε Θόδωρε εσύ δεν ήσουν που θα άλλαζες την ηγεσία της ΆΝΚΟ; Τι διάολο, το ξέχασες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου